Domuzīme's Journal

History

3rd November 2004

11:25am: izrādās
No zobārstniecības skatu punkta es neesmu "laba partija", tb - neesmu foršais klients, jo tieši tad, kad nevajag, man tek dikti daudz siekalu un vēl es kulstot un sitot ar mēli ;DDD
11:28am: starp citu
Google.com neuzrāda nevienu lapu, kurā būtu apkopotas Aleksandr Petrovsky mīļākās... Un Mihaila Barišņikova arī ne.
7:51pm: Jūs nezināt, kas ir dzīves apnikums, ja neest kaut reizi bijuši spiesti no Mola (pa Krasta ielu) līdz Slāvu tilta aplim (jau Pļavnieku pusē) nobraukt, čikājoties no pirmā ātruma neirālajā & otrādi. Iespējams, ka "automāti" tomēr rullē.
8:50pm: Inspired by [info]fau
Bļe, nu vajadzētu taču reiz sākties kaut vai sieviešu žurnālos diskusijai par to silikona būšanu! Man sāk palikt bail, paskaitot, cik būtņu ar uzpumpētām krūtīm es pazīstu... Tas ir giga-mega bizness, kurā ar spožām pr metodēm veiksmīgi pelna melnu piķi. Vajadzētu taču reiz sākt runāt par riskiem, par komplikācijām, kuru netrūkst, it īpaši pēc Latvijas speciālistu darbības. Un tos pašus speciālistus vajadzētu beigt cildināt pa glauniem (arī tiem pašiem Sieviešu) žurnāliem, tā vietā aptaujāt vietējos onkologus, viņiem noteikti būtu ko teikt, ja tikai čura neraustītos runāt.
Ak Dievs, cik es esmu nikna. Var jau būt, ka nav vērts censties lāpīt pasauli, bet... Sakiet lūdzami, vai tas ir normāli, ka šo ārstu klientūras lielākā daļa ir meitenes līdz 25, 30 gadiem?! Vecums, kad tu kā sieviete esi vai topi par pilnību. Ja tad rodas vēlme piegāzt sevi ar tādiem sūdienm, tad taču jāārstē galvas, nevis pupi. Atradusies, bļin, mode.
Powered by Sviesta Ciba