Domuzīme's Journal

History

6th May 2004

12:29pm:

Onkuļi trolejbusā atsākuši smakot... Bet tas nekas, jo salapojušas ir liepas un ievām izplaukuši ziedi. Un man ir brūnas kājas, baltas sandales un balināta džinsa mini.

Tas nekas, ka 3 nedēļu laikā -> 3 lieli darbi + 1 (tas, kurš kursa).

11:23pm: Journal shop :)))

Vispār jau es tādām lietām defaultā neticu, bet nu reiz tik tālu bija apnicis mocīties ar sāpošu sprandu, bezmiegu un visu citu, kas rodas pēc ilgstoša stresa (cik moderni, ne?), sēdēšanas pie pc, u.tml. - jau sāka šķist, ka gulta ne tā, jāmet ārā, spilveni arī.
Nesaprotu, kā vispār iekritu uz šitādu vecmāmiņas cienīgu avantūru, bet nu jau 3šo nedēļu - kad guļu, tad guļu, no rīta ceļos bez stīvuma kaklā. Esat k.ko dzirdējuši par tādu fīčugriķu sēnalu spilveni? Pašsuģestija, jūs teiksiet. Jā, es arī tādu domu pieļāvu. Bet pirms pusstundas ar varu pastūmu (viņš arī netic) savu brīnumķiseni dārgajam pagalvī - šodien bik' apslimis, vārtījās no vieniem sāniem uz otriem, krāca un šņākuļoja visās toņkārtās un čīkstēja, ka nevar aizmigt. Un pēc pāris minūtēm iestājās tāds klusums! Pakustējies nav. Elpo klusi, klusītiņām. Viss rāmi & mierīgi. Guļ kā bērns.

Varbūt kādam var šķist stulbi poustot par šitādām lietām, tjip, who cares?!, bet es tiešām esmu reāli pārsteigta :]</p>
Powered by Sviesta Ciba