pikaso_ - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
pikaso_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 29th, 2019|09:44 pm

pikaso_
drīkst, ja?
es šobrīd reāli ienīstu bankas (un visu to ķēdīti, kas ļoti ļurcīgu iemeslu dēļ izdomā šito visu). ievieš kaut kādus idiotiskus sūdus, kas man traucē dzīvi un būs dārgāk.

tagad man, lai samaksātu fakin rēķinus, rīt būs jāsēž bankā (protams, garās rindās, jo tur vispār nekas nenotiek normālā darba cilvēka ātrumā), lai dabūtu kaut kādu sūda kalkulatoru (ko es noteikti, ka aizmirsīšu viskaut kur, jo tā būs atsevišķa neērta lieta, ko nēsāt līdzi, nevis kā smuka kartiņa, ko ieslēpt makā, piemēram), jo jaunu telefonu (kuru arī es mēdzu atstāt mājās vai darbā, jo - gandrīz pilnīgi nevajadzīga ierīce taču), lai tur dabūtu kaut kādu aplikāciju (starp citu, kura numura piesaistes pie viena no kontiem dēļ man atkal būs jāzvana rīt uz banku, lai piesaistītu šo numuru otram kontam, lai samaksātu nodokli. ā, es teicu, ka banka domā, ka esmu divi dažādi cilvēki?), kas tagad pēkšņi vajadzīga, lai pierādītu, ka es esmu cilvēks.

for fuck sake!
nu neesmu es veca tante (pagaidām. vismaz tā liekas pēc pases datiem), bet šitās nejēdzības man tā liek justies.
vispār varētu ieviest mazu mājiņu ar dārzu laukos un spieķi un sēdēt uz soliņa, vērot ielu un uz visiem lamāties.

kāds gudrs cilvēks varētu, lūdzu, lūdzu, paskaidrot man - kas notiek?! man itin nekas nav skaidrs saistībā ar šiem dīvainajiem identificēšanās veidiem. (galvenais, lai neprasa man vēl savu dzimumu izdomāt, pateikšu, ka esmu vienradzis vēl.)

papild.: nu nevar būt, ka lielākā daļa cilvēku maksā/pārsūta naudu izmantojot planšetes/telefonus. neticu! tiešām?!
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.