Kaķu spēciņš - 3.janvaara prieki un vilshanaas [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

3.janvaara prieki un vilshanaas [3. Jan 2005|13:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:3. Janvāris 2005 - 15:37
(Link)
kaut es bēdātos par kāda klases biedra promaizvākšanos!
(ok, īstenībā par friku bēdātos gan, jo nebūtu vairs neviens ar stulbeņu humora izjūtu).
tātad - kaut es par saviem klasesbiedriem varēti teikt, ka neivens no viņiem nav parasts un visi ir īpaši! so priecājies, ka jābēdājās un jāsargā pārējā saime!
[User Picture]
From:[info]pika
Date:3. Janvāris 2005 - 15:42
(Link)
Fizmatu saime yes! :) bet Maartinjsh Ancaans bija lielisks- vienmeer bljaustiijaas, kad nevajadzeeja, nesaprata elemetaaras lietas, nespeeja samierinaaties&iedomaajaas, ka nesaprotam, kas ir mucinju speele, shkjobijaas un priecaajaas, kad Ziemassveetku sajuutas nedeeljaa vinjam uzdaavinjaaju kaneeljkozhljenes. Nekas jau taads un tomeer.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:3. Janvāris 2005 - 15:46
(Link)
es savukārt vēl aizvien nevaru īsti atcerēties vārdus tiem diviem cilvēkiem , kas šogad atnāca uz mūsu klasi. zinu, ka pagājušogad 4 tika izmest. viena bija kuce golubovica, par kuru neviena sirds tā īsti nepaguva iesēroties. otrs bija galīgi kluss, bet izpildīgs (ja liek) puika, kas aizrāvās ar klasisko mūziku, bet savu "draugu" barā par to tika apsmiets. un tā aju no pirmās klases. pārējos divus aizgājušos tā arī nevaru atcerēties.
m.ancāns tika izmests vai viņš pats nosprieda savu turpmāko likteni?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:3. Janvāris 2005 - 15:59
(Link)
Ar Maartinju laikam taa, ka kaa jau liepaajnieks vai nu labi nezinu iisti kapeec, bet laikam uz Riigu devaas, jo arii vinja vecaakiem vai vismaz vienam no bija darbinjsh Riigaa, tad laikam sanaacaa taa, ka vairs nav un viss atpakalj uz Liepaajas 1.gjimnaaziju, varbuut jau nav slikti- Riiga, man liekas, vinjam tik ljoti nepatika (saprotami), visi draugi Liepaajaa, svaigums u.c.