Kaķu spēciņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[26. Okt 2004|21:24]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |dziljas shaubas mani maac]
[Current Music |The Concretes New Friend]

Aizieshana veelu guleet noved pie veelas pamoshanaas. Logjiski. Taalaak seko apzinja, ka laika tomeer nav tik daudz, bet pretrunaa ar to kaa vajadzeetu buut, pilniigi nesteidzoties, leenaam izpinu matus un leekaaju/dungoju pie Coffee&TV Blur izpildiijumaa. Peec tam iisti nevaru atcereeties, cikos jaasatiekas. Un beigaas 40 mieriigas minuutes un peec tam 10 ljoti, ljoti steidziigas (kas ir labaak: 40 min nesteigties, peec tam 10 ljoti, ljoti steigties vai 50 min videeji steigties?) Mirkliigs laika sajukums (nevaru atcereeties, kad iisti tos Blur video klipus skatiijos), bet tie 3 un veelaak vakaraa veel viens redzeetais bija traki smiekliigi. There's No Other Way ar ljauniigo Deemonu un britu pusdienaam, To The End ar Koksona iejushanos sliktaa puikas teelaa, noshaujot Deemona daamu un Beetlbum. Vakaraa redzeetais The Universal speejaa izraisiit smieklus arii neatpaliek. Vai varbuut (visdriizaak) sabiedriiba shos video nemaz par tik smiekliigiem neatziitu, bet tas laikam nav tik svariigi. Nu ja un peec tam dvd skatiishanaas. Atliek tikai piemineet vienu, ja gaadaas sagadiities tur, kur ir iespeeja redzeet Daniel Johnston, nelaidiet garaam (nopietni :). Shiisdienas dvd skatiitaaji divu dziesmu garumaa vaartiijaas aiz smiekliem pa zemi. Un jaaatvainojas, ja shis maakslinieks ir nezheeliigi cieniijams un par vinju taa neklaatos smieklus daliit pa labi un pa kreisi.

 

Linkcomment

Comments:
From:[info]miice
Date:26. Oktobris 2004 - 22:24
(Link)
tas jau zin saak izklausiities peec mokoshas smieklu leekmes anglju valodas stundaa! :D
[User Picture]
From:[info]pika
Date:26. Oktobris 2004 - 22:29
(Link)
Kaapeec gan mokoshas? Vai taas ir mokoshas tev, kad klusiitinjaam pati smejos par sev vien zinaamiem jokiem :))?
From:[info]miice
Date:26. Oktobris 2004 - 22:57
(Link)
mokoshas tajaa zinjaa,ka gribas smieties bet iisti jau nevar, un briidii, kad, izdzirdi savu uzvaardu, ir diezgan diivainas sajuutas, jo vieniigais,ko vari dabuut paari luupaam ir neveikls piikstiens. bet nu JA gribas smieties anglju valodaa! [ nu es jau taads smuks puika, man smuki mati...] :DD
[User Picture]
From:[info]pika
Date:26. Oktobris 2004 - 23:03
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:26. Oktobris 2004 - 22:25
(Link)
daniels vai mum?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:26. Oktobris 2004 - 22:27
(Link)
Mum.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:26. Oktobris 2004 - 22:28
(Link)
daniels vai valtera un tundra akustiskais izgājiens ar tavām pavēlēm
[User Picture]
From:[info]pika
Date:26. Oktobris 2004 - 22:32
(Link)
Valtera un Tundra izgaajiens. Tas "nelaidiet garaam" noziimee nevis ejiet uz telti paguleet, bet ejiet skatiities, nevis, piemeeram, the coral vietaa ejiet uz Danielu :)
Delays vai the Concretes (man ir pamatotas aizdomas, ka tas vokaals kaut kur jau ir dzirdeets, pat ataust atminjaa, ka Kaarlis kaut ko shajaa zinjaa teica)?
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:26. Oktobris 2004 - 22:33
(Link)
delays.
the concretes vokāls - ivars godmanis
From:[info]chupakabra
Date:27. Oktobris 2004 - 17:20
(Link)
mauciiba, ka kaut kas labs aizsliid neredzeets
bet reiz pienaaks taa diena, kad mees noskatiisimies manu blur dvd, lai vai sniegs saak snigt.
labaakas ir 40 nesteidziigas in apceriigas minuuutes un 10 ljoti steidziigas un paniskas nekaa kusla steiga 50 minuushu garumaa.
lai cik diivaini nebuutu jau triis riitus celjos augshup 5 no riita un visi riiti ir paarsteidzoshi nesteidziigi un ar miegainiibu aplipushi, ka gribot negribot nevari pasteigties, jo kjermenis veel taa kaa gulj.
duumakaini kusli riiti.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:28. Oktobris 2004 - 11:34
(Link)
Izklausaas jauki (tie 5os no riita iesaaktie riiti). Jaa, taa diena patiesi driiz pienaaks, un peec tam mees to paturpinaasim un bonusaa noskatiisimies (pagaidaam 4, bet liidz tam laikam noteikti buus vairaak) Blur video klipus. Jaa gan.