Kaķu spēciņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[17. Okt 2004|21:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |The End Has No End]
[Current Music |The Strokes]

Ar trakoti lielaam skumjaam noskatos uz savu sapliisusho un ar putekljiem apklaato CD plejeri, kuraa veel kaadu briidi (varbuut diez gan ilgi) nevienas, ausis glaastoshas, vai vismaz citaadi labas dziesmas negrieziisies.
Shodiena pavadiita ar no tematiskaa pasaakuma ieguutajaam iesnaam, sapilinaataam visaam malaam un domaam, ka izraadei diemzheel vairs nejuutos iisti piederiiga un vajadziiga, un tas visu padara mazliet bezjeedziigu.
Kaa jau sveetdienas vakaraa pieklaajas- nav ne spara iekraat zinaashanas, kur nu veel savu mitekli padariit tiiraaku, ir tikai veel joprojaam pilns deguns un ...
varbuut mazlietinj bezjeedziigs garstaavoklis
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pika
Date:17. Oktobris 2004 - 21:43
(Link)
Smiekliigi iznaak, ka current mood vietaa nejaushi iznaak ierakstiit dziesmas nosaukumu, var jau buut, ka tieshi taa arii ir. hm
[User Picture]
From:[info]paranoid
Date:17. Oktobris 2004 - 21:45
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:17. Oktobris 2004 - 21:45
(Link)
izstāsti ingūnkarīnai savu domu par nepiederību izrādei. tā arī tu iegūsi egoistiskās kuces - -sirdī spļāvējas statusu :)
mācīties vajag starpbrīžos (vismaz man), mājās ir lābākas leitas, ko darīt/nedarīt.
es sāku veseļoties
[User Picture]
From:[info]pika
Date:17. Oktobris 2004 - 21:54
(Link)
Nu taa kaa vinji plaano farsa izraadi speeleet 1.gjimnaazijaa, tad jau shodien mineeju, ka nesevishkji veelos to dariit, patiesi. Bet tu jau zini, kaa ir ar mani, kad man nepatiik, ka viss labais (jo uh, kas tik sirdi sildoshs bez shiis teatra studijas nebuutu noticis) beidzas traki suudiigi. Kaa arii savu nebraukshanu uz Peeterburgu dariiju zinaamu.
Ar maaciishanos starpbriizhos: nesen likaas, ka nu kjiimija vareetu buut jaukaakaa stunda skolaa, jo tur viss notiek tik mieriigi un arii atziimes vareetu zaigoties gluzhi skaistas, bet vieniigaa atziime, kas shajaa priekshmetaa man zaigojas pashlaik ir kretiinisks 4. Nu jaa, negribu, lai skaiti iesaakto atziimju pulcinju anglju valodaa peec riitdienas kontroldarba maitaatu kas liidziigs.
Es preteeji tev saaku pildiities ar viskaut ko nelaagu.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:17. Oktobris 2004 - 22:19
(Link)
es nepretēji sev esmu pārdozējusi zaļo tēju, jūtos dikti mundra, kas ir visai netipiski man - nu jau cīruļveidīgam cilvēkam. un nevaru atrast pirms pāris nedēļām veidoto un rīt vajadzīgo ķīmijas špikerim .shit
[User Picture]
From:[info]ai
Date:17. Oktobris 2004 - 21:59
(Link)
bet jūs ar kasparu, man šķiet, bijāt visatzinīgāk novērtētie aktieri šodien!!
[User Picture]
From:[info]ai
Date:17. Oktobris 2004 - 21:59
(Link)
sorry, sajaucu- kašmaru
[User Picture]
From:[info]pika
Date:17. Oktobris 2004 - 22:05
(Link)
O.K paldies, bet speeleejot man likaas tik muljkjiigi-taa vislaik izieshana un aplaushanaas (var jau gadiities, ka taa bija tikai shoreiz) + veel taa attieksme: pashi gribeejaat un taapeec speeleejat, kaa arii nospeeleesiet suudiigi un pashiem buus kauns, mums to nevajag, juus speeleesiet. Joprojaam speeleeshana augshaa mineetajaa gjimnaazijaa man liekas nevilinosha.
[User Picture]
From:[info]ai
Date:17. Oktobris 2004 - 22:27
(Link)
tu jau vari nespēlēt, ja negribi, gan jau kašmars viens patēlos, bet vispār "čir, čir" ir labā izrāde, forša un viss aiziet, gandrīz:)

tu biji superīga!
From:[info]chupakabra
Date:18. Oktobris 2004 - 10:53
(Link)
tu izraidee biji atsvaidzinosha un visas izraades uzfrishinaataajaa.un juusu mazaas miilas rotaljas patiesi bija piemiiliigas un neliekas. tu biji kaa citrons.

ir tachu briinishkjiigi aizlaisties prom no latvijas un pie tam veel aizceljojot uz slaavu zemi kopaa ar briinishkjiigiem cilveekiem
zheeel, ka tu nebrauksi.sakumdinoshi
pielieto blur terapiju ,kaa es arsteejos ar radiohead
[User Picture]
From:[info]pika
Date:18. Oktobris 2004 - 14:31
(Link)
Yes, it really, really could happen... Blur kopsh pagaajushaas sestdienas vien galvaa/datoraa un visur citur griezhas. Prikes, ka citiem liekas, ka ir baigi labi, bet tas jau nemaina manu nostaaju. Whatever, nenjemam veeraa.
From:[info]chupakabra
Date:18. Oktobris 2004 - 19:19
(Link)
galvenais, ka pamatota nostaaja.
kaut ko paarklausiities nav labi.taa kas miilams var kljuut apniciigs