Kaķu spēciņš - Horlicks [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Horlicks [30. Jun 2009|22:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |Tribe Called Quest - Public Enemy]

Mēnestiņš – čigāniņš mirdz aiz loga. Šodien pavadīju lietderīgu dienu tekalējot un braukalējot pa lielpilsētu kā Ansītis un Grietiņa – metu drupačas uz asfalta un sēju sarkanas drāniņas ap autobusa pieturām, no kurienes ved uz mājām bezmaksas.

Kamēr Gono nav mājās, es uzrakstīšu stāstu par trako britu miega pulveri. Tajā naktī, kad piedzīvoju panikas lēkmi un neizturamas ilgas pēc mājām, es mūsu trauku skapī atradu „Horlicks”. Izlasījusi aprakstu („In Shakespeare’s time, mattresses were secured on bed frames by ropes. When you pulled on the ropes... good night, sleep thight”), es neticīgu novīpsnāju, bet uzvārīju ūdeni un izmaisīju piecas tējkarotes balta pulvera. Smaržoja pēc buljona, garšoja pēc kaut kāda piena – miežu dzēriena un līdz ar pēdējo malku, man pēkšņi kļuva sūnu smagi plaksti, lūpas apvijās ar samtu un viss ķermenis neapstādināmi tika iegremdēts sapņu muklājā. Vēl pirms iemigšanas atcerējos Krankenhaus un redzēju sapni, kurā viss notika tieši, kā vēlējos.
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:1. Jūlijs 2009 - 11:51
(Link)
pastāsti, ar ko Tu dzīvo kopā un cik Tev ir istabas. vai tie cilvēki ir no augstiem ļaužiem? un kur Tu dabūji tās sarkanās drāniņas, ko tīt ap stabiem?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:1. Jūlijs 2009 - 15:57
(Link)
Dziivoju ar Gono - melnaadainu puiku ar ljoti skaistaam skropstaam. Reizeem mees uznjemam cieminjus, kuri meedz palikt pa nakti.

Sheit ir divas pa lielas guljamistabas un virtuve kopaa ar eedamistabu. Dziivoklis peec plaanojuma ljoti liidziigs Toma miitnei, tikai, iedomaajies, stikla galds buutu atdaliits ar sienu no zilaa diivaana pie sienas.

Hmm, laikam nav. Varbuut Marlons ir, bet ne iisti. Dziivoju vinja istabaa, kameer vinjsh blandaas pa Losandzhelosu. Vinja onkulim vai kam tur ir lielaakaa the Beatles ierakstu kolekcija karalistee vai kaut kas taads. Pie mums vinjsh laikam skaistiitos no augstiem ljauzhiem, bet sheit vinjsh ir aptuveni taapat kaa mees visi. Driizaak franchu Eliots ir no augstiem ljauzhiem, jo vinja teevs bija pirmais Francijaa, kursh saaka daamaam taisiit frizuuras kaa maakslas darbus.

Sarkanaas lupatinjas dabuuju izpleesdama oderi no vienas no Marlona aadas jakaam.

Atsuutiisi man no Polijas pastkarti?
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:2. Jūlijs 2009 - 11:03
(Link)
atsūtīšu. dajoš adresi.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:2. Jūlijs 2009 - 17:04
(Link)
Uzrakstīšu dr.lv