Kaķu spēciņš - Bara instinkts, piemēram & piedevām [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bara instinkts, piemēram & piedevām [22. Jul 2008|00:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja godīgi, tad pozitīvais festivāls bija tieši tāds, lai to pavadītu vieglā alkohola reibumā. Nešaubos, ja tā nebūtu, man ne tikai Travis un Gustavo liktos ļoti garlaicīgi, bet arī visi sastaptie cilvēki (vai vismaz lielākā daļa) un sarunas ar tiem. Piemēram, neatceros, kad pēdējo reizi ar Kašmaru būtu runājusi tik sirsnīgi. Piedevām ik reiz, ka festivāls draudēja atsūtīt telegrammu ar nepatīkamiem ilgtermiņa jaunumiem, tā festivālbiedri un dzērieni mērenās devās to iegrieza pavisma jaukā un jaunā komunikācijas virāžā. Vienīgais, kas mani skumdina, ka īsti nespēju izšķirt, kam, ko teicu un ko apsolīju. Piemēram, sarunu biedrs, kam es stāstīju par Uldi un asfaltu, kas nāk virsū, ir kļuvis par mainīgu lielumu. Vēl arī tas, ka neredzēju teātri un daudzsološākā jaunā Latvijas dzejnieka uzstāšanos. Starpcitu esmu pārliecināta, ka viņš vāc detaļas lieliskam stāstam.
Linkcomment

Comments:
From:[info]ao
Date:22. Jūlijs 2008 - 02:49
(Link)
Ja es nebūtu tur bijis, tad noteikti nebūtu arī uzrakstījis vienu dzejoli, jāatzīst, tas nav par festivālu, bet ideja iešāvās prātā tieši tur, iešāvās, kad jutos saguris.
Braukšu uz laukiem, iespējams pamēģināšu rakstīt plūstošu, nepiespiestu tekstu, ko varbūt kāds reiz nodēvēs par dziesmas tekstu. Jā.
[User Picture]
From:[info]pika
Date:22. Jūlijs 2008 - 03:07
(Link)
Iedosiet izlasīt to dzejoli?
Par dziesmas tekstu - forša cerība.
From:[info]ao
Date:28. Jūlijs 2008 - 17:45
(Link)
Ielikšu gan jau drīz savā blodziņā (kaut kā tā)