puukas kuukas

Arhivētais

5. Novembris 2004

13:39: Pienenes dzimshanas diena klubā DEPO 10.novembrī plkst.22.10
Lietotas mēbeles no Holandes,

Bērnības Milicija,

Imants Daksis,

C4,

Az[Be(Sc)],

The Panckas,

Dj-I - Gree (Toms Grēviņš), DaGyl (Kārlis Dagilis), RDX (Uldis Rudaks), dc PRTG (Jānis Irbe)

13:45: http://www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&id=322

13:49: Bērnības milicija par sevi
Bērnības milicija joprojām spēlē tikpat šķībi kā līdz šim. Koncertā kopā ar apvienotajiem jūras spēkiem tiks spēlētas vecās draņķīgās un jaunās vēl draņķīgākās dziesmas. Paņem līdzi vecmāmiņu.

13:50: kas ir PRTG?
DJ PRTG (jojokultuuras interdikcijas apologjeets)

Skreejaas veejsh ar veeju,
Gaaza nost un pa seju,
Tu kliedzi man ausii - "es gribeeju teeju!",
Bet protams, es teicu, tik veel vienu deju.

13:52: Lietotas mebeles no Holandes par sevi
nju soruden depo buus 1. koncis peec vasaras "koncerttrakuliibaam". Vasaru pavadiijaam celjaa no viena festivaala uz otru, tas ir neaizmirstami. Esam piestraadaajushi pie esosho dziesmu skaneejuma, experimenteejuhi ar skanjaam, ir shaads taads jauns tehnisks ekipeejums grupai. Diemzeel gan shii gada nogale naak ar taadu beziedvesmas periodu, taa kaa nerodas neviena jauna dziesma. Shaadi periodi jaapavada klusiibaa un nemokot sevi, nemeeginot kaa ar kniipstangaam izvilkt no sevis kaadu jaunu dziesmu.
Dziesmu teema mums pagaidaam nemainiiga, dziesmas ir abstraktaa maaksla ar mirklja iedvesmas elementiem. Neesam protestanti, esam vçrotâji. Protestantiem muusdienaas buut ir gruuti un nedabiigi, jo godiigi sakot, muusupraat, nav iisti pret ko protesteet, nju atskaitot, protams, var protesteet pret sarkanajaam gaismaam luksoforos.

Luksh,
Lietotas mebeles no holandes.

13:56: The Panckas par sevi
Mees esam the Panckas. Speeleejam jautru, energjisku muuziku daudzi to pieliidzina Pank rokam, bet mees pashi iisti nezinaam, jo noliedzam visas standarta lietas. Vairaak jau tas ir dziives veids. Uz skatuves speeleejam kaa parasta grupa, bet dziivojam peec savas filozofijas.
Grupa kaut kaa nodibinaajaas pati par sevi. tas notika 2003.gadaa kaut kur ap sho novembra laiku. varu teikt, ka pastaavam jau gadu. Staigaaju ciemos pie sava gitaarista, kuru pazinu. Speeleejaam pie vinja akustiskaas gitaaras, es kaa jau no 10 gadu vecuma saviem speekiem esmu meeginaajis nodibinaat
jebkaadu grupu, piedaavaaju vinam nodibinaat punk bandu, zinaadams, vinsh maacijaas pie skolotaaja Kaarklinja flamenko gitaaru speeleet, un ir speeleejis jaunieshu grupaa. Kaadu dienu gaaju pie Kirbja(gitaarists) un taalumaa redzeeju ejam kautkaadu panku. Uzsaucu: "Oi-Oi!" un gaaju taalaak.
Kjirbim teicu ejam parunaat ar vienu panku kuru redzeeju. Satikaam, iepazinaamies un uzzinaajaam ka vinju saus Valter(Bass).piedaavaajaam vinjam speeleet bassgitaaru. Vinsh bija shajaa jomaa pilniigs iesaaceejs. Bet loti aatri progreseeja speeleeshanas zinjaa.
Taalaak. Tuseejot kaadaa tusinjaa ,kur bija daudz cilveeku runaaju ar Maari Rubiinu(Bungas)teicu ka mekleeju bungas un vinsh atbildeeja ka jau sen speelee bungas, bet nekad nav speeleejis grupaa.nu taa arii mees saakaam speeleet bez nekaa un veel joprojaam nav nekaa.Shis staasts mums ir
aprakstiits muusu pirmajaa izdomaatajaa dziesmaa kura saucas "the Panckas".Sho dziesmu mees vienmeer speeleejam pirmo.
Muusu plaani ir izveidot Subkultuuras pareizo skatiijumu- tas ir savienot punk roku haardcoru un ska ar estremaalajaam speeleem. Gribam speeleet taados pasaakumos. Ar muuziku gribam atras sev vietu un dabuut aparatuuru lai vareetu briivi pashi speeleet, lai nebuutu jaamaksaa.Un tad mees gribam izdomaat dziesmas pat dzshaadaam patiesiibaam, filozofiju un citaam lietaam.Piemeeram par visuma razshanaas teoriju filozofiskaa aspektaa.It kaa jau katra grupa grib uztaisiit ierakstu, mees arii gribam, bet peedejaa laikaa mani pashu nomaac depresija, skola, naakotne, Melanholijas filnis vai pat es nezinu kas tas ir, bet veeleejos visu PAMEST.

Olegs(gitaarists un vokaals)
Grupa "the Panckas"

14:03: delfi
http://notikumi.delfi.lv/news/music/article.php?id=9461500

14:06: basement
http://www.basement.lv/?cat=new&article=241

14:07: Az[Be(Sc)2] par sevi
Az[Be(Sc)2]

Ēriks Diļevs – bassģitāra
Rūdolfs Bundulis – ģitāra, vokālais izpildījums
Atis Jēkabsons – ģitāra
Uģis Riekstiņš - bungas


Vokāli instrumentālā ansambļa Az[Be(Sc)2] dzimšanas datus var datēt ar 2002. gada oktobri. Tas bija laiks kad, kokiem lapas sāka dzeltēt, dienas kļuva īsākas un naktis garākas. Vokāli instrumentālā ansambļa dibinātāji ir Ēriks un Rūdolfs. Šiem janajiem cilvēkiem radās ideja un vēlme beidzot piedāvāt klausītājiem oriģinālu, melodisku, jauku un pavelkošu un varbūtatmiņāpaliekošu mūziku (tas atkarīgs no paša klausītāja). Viss sākās ar to, ka izdomājām kurš ko spēlēs, tad arī nolēmām ka Ēriks spēlēs basu, Rūdis ģitāru, jo Rūdis pirms tam bija rokā turējis kāda cilvēka ģitāru. Aizgājām uz vienām mēģinājuma telpām un sākām kaut ko strinkšķināt. Nonācām pie slēdziena, ka vajag vēl dalībniekus, tāpēc mekējām vēl vienu ģitāristu jo Rūdis vēlējās dziedāt. Ar virtuālās telpas un paralēlās pasaules palīdzību mums pievienojās ģitārists Atis. Neilgu brīdi vēlāk bundziniece Indrra (ar viņu tika nospēlēts mūsu pirmais oficiālais koncerts), kurai bungošana īpaši nepadevās, tāpēc meklējām jaunu bundzinieku. Tie nāca un gāja, līdz beidzot pirms pāris mēnešiem mums piebiedrojās bērnības un skolas draugs Uģis, kurš kā izrādās apgūst bungu spēles prasmi.
Vokāli instrumentālā ansambļa nosaukums radās pirms vienas futbola spēlēs pie drauga Reiņa, bija visādi varianti, bet pamatā bija nepieciešams kas netradicionāls un ne tik parasts un vienmuļš. Par cik grupas dalībniekiem ir lieliskas ķīmijas zināšanas, tāpēc nolēmām to rakstīt kā komplekso sāli. Tikai šajā sālī trīs elementi ir vēl nezināmi un neatklāti, kā pati grupa kam viss vēl priekšā. Vienīgais elements kas ir zināms tas ir Be – berilijs. Tas, ka kopā sanāk azbests, tas nozīmē to, ka azbests kā materiāls ir indīgs, to vairs mūsdienu būvniecībā nelieto un tāpēc ir nepieciešams lai par to sāk atcerēties ka tāds bija. Ir arī tāds teiciens „azbesta vecene”, tikai mēs neesam vecene, bet jaunekļi tad sanāk „azbesta jaunekļi”.

14:12: imants daksis par sevi :))
http://journal.bad.lv/users/imants_daksis/

Powered by Sviesta Ciba