phoenix ([info]phoenix) wrote on October 14th, 2007 at 06:08 pm
ā, mamma teica, ka tur uz tās salas uz atlaidēm varot nopirkt portatīvo ap un pat zem 200ls. Uz 1.septembra atlaidēm esot bijis pa 230Ls. Tad nu uz ziemassvētkiem varētu būt arī zem 200Ls. Ja tā tiešām būs, tad mums ar brāli katram tiks pa portķikam.
Man jau nu ļoti noderēs. Mūsu kastei monis birst nost. visi, kas piesēžas brēc, ka neko tak nevarot padarīt - vis sraustās, krāsa ne to un tādā garā. Es esmu tā pieradusi, ka nemanu. Tik aces dažreiz sāp vakarā un rokas locītava konkrēti jau smeldz, jo man nav ērta strādāšana. tā štrunta PC galda izvelkamais klavieres paliknis nekam neder. man rokas locītava balstās tieši uz tās malas un roka tirpst. tagad, kad aktīvi strādāju, arī pa dienu jūtu, ka roka tirpst un īsti negrib klausīt. ne jau ļoti, bet pazīmes ir. gribētos tādu plašu galda virsmu, kur normāli, bezmaz līdz elkonim, var roku atbalstīt. Kā darbā bija:( Es jau redzu, kā mūsu tehnikas stūrīti varētu izveidot tā, lai man būtu ērti, bet nekas jau nenotiek. laikam tāpēc, ka dārgi, vai. īsti nezinu.
Sliktākajā gadījumā būs jāstiepj iekšā kaut kāds vecais rakstāmgalds. Jo roka arī tagad tāda jocīga. es pat aprakstīt nevaru to sajūtu.

//aizmirsu pieminēt, ka jebkurā gadījumā stacionārajam PC tiks mainīts monitors uz LCD. portatīvais vienka''ris atvieglos dažas citas lietas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.