Kristaps Sālds ([info]eddi) wrote on July 21st, 2007 at 11:19 pm
nai nai nai :D
es to lapu (neskaitot saturu, ko viņi paši savadīja) sagatavoju vienā rītā līdz pusdienlaikam, jo viss, ko pats paveicu - gatavam šablonam, ko dabūju no satura vadības sistēmas neoficiālā foruma, nomainīju krāsu toņus + pievienoju logo.
Man patiesībā nav attaisnojuošas lietas, ja nu vienīgi tīri cilvēcīgais -- par tik zemu cenu vēl nekad neko nebiju darījis, bez tam, pavasarī mans laiks bija saplānots pa stundām. Vienmēr priecājos, ja par minimāli ieguldītu darbu saņemu, cik klients var atļauties reāli samaksāt.
Patiesībā ir vēl viena lapa, ar kuru nemaz nelepojos un nevienam necenšos rādīt, tā ir fitnesa kluba lapa. Tur toties nekādu samaksu neprasīju.

Tomēr atceros, ka Inga un arī pēc tam Iveta mani lapu lūdza taisīt ļoti vienkāršu un pieticīgu, jo iepriekš esot sanākušas problēmas ar drukātajiem gada pārskatiem, lai arī tajos tika iegūldīts maz līdzekļu, grāmata esot izskatījusies pārāk smalka priekš fonda, kas naudu iegūst tikai un vienīgi no ziedojumiem.

"Linki tekstā praktiski neatšķiras" - nebiju ievērojis, bet domāju, ka pat pilnīgi to varētu mainīt
"lēni vērās vaļā izvēlnes" - mājās un darbā to nejūtu, lai gan tik un tā tur neko nevarētu palīdzēt, jo pats to neesmu programmējis
"banneris ar Kontaktu sadaļā kaut kur noziedējis" kontaktu lapa lieto nedaudz atšķirīgu šablonu

"teksts lapas apakšpusē izlīda no tam paredzētā rāmja" pastāsti sīkāk, lūdzu
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.