Dying Bride ([info]heartstripper) wrote on February 21st, 2007 at 02:49 pm
Es domāju, nekreņķē lieki.. Katrs bērniņš citāds! :)

Pasties, kā mēs uz 3 mēnešiem 7450 gr un ~ 63 cm :)

Rīt atkal svērties mērīties, man jau liekas, ka būs droši vismaz vēl kg klāt un garums vismaz 68, jo drēbītes uz šito izmēru pārsvarā vairs neder. Man gan grūti spriest, jo tagad valkājam lielākoties no amīšiem savestās, tur izmēri mēnešos mērās, nevis centimetros. Lūk.

Ko varu darīt, ka man piens bezmaz kā saldais krējums, tik kreptīks, kaut pati ēdu maz un krītos svarā, gan ne tik traki kā Tu.

Ai, un ar tām aizmigšanām arī - dažreiz liekas, ka vells viņ` zin`, no kā ietekmējas, ka dažreiz guļ no vietas 10 stundas,citreiz paguļ 3 un acis lielas un miegs nenāk. No Mēness fāzēm, no mana noskaņojuma. no visa kā :))

Šonakt puika arī slikti gulēja, pāris stundas pagulēja un tad ne pa kam pusotru stundu nevarēja aizmigt. Es gan pa nakti no gultiņas laukā neceļu, gaismu neslēdzu, lai atkal nepierod dzīvoties pa naktīm. Pašūpoju, iemānu sosku, ko viņš nu jau lieliski māk izķeksēt ar pirksitņiem laukā, un tā n-tās reizes, kamēr ir izrunājies ar visām mantām, izdauzījies pa gultu un saguris :)
Ko darīt - pacietību un pacietību :))

Es jau saku - galvenais, lai ir veselība un saglabāt iekšējo mieru un Mīlestību. Tad jau viss būs ok! Neviens bērns, man liekas, nav uzaudzis kā pēc enciklopēdijas, visādi pigori gadās, tā ka nekreņķē, lapi? ;)))
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.