Liena ([info]lapsa123) wrote on February 21st, 2007 at 01:22 pm
nu redzi nu...
velns nav tik melns kā Tu viņu mālē!!!

svars ir labs, man Ade uz 7 bija 8100kg.
un paklausies mani tagad uzmanīgi: ar katru mēnesi svars klāt nāks arvien mazāk, īpaši ja bērniņš ir kļuvis aktīvāks, šomēness domāju manai būs pavisam maz, pat uz aci Ade kļuvusi slaida, jo daudz kustās.
tas ir normāli, tā varētu būt arī Lauriņai.

nu nav pašai jāmieg, ja Tava sirds ļauj Tev raudināt, raudini, nekas slikts no tā nav, vēntilējas plaušas bļaujot, to slimnīcas doks teica, ka bērnam dienā divas stundas jāļauj raudāt.
bet mana sirds to nespēj, tāpēc neņemu galvā to kas pašai nav pa spēkam.

midzini pie krūts, meitene augs lielāka un pamazām atradīs pati, lielāka augs un sāks saprast, ar laiku varbūt iemācīsi sūkt tēju.
liec pie pupa un miers, galvenais taču izgulējies un smaidīgs mazulis un mamma, nevis nobrēcies un saguris bēbis un nobimbājusies un stresaina māte.
viss mainās, viss mainās bēniņā, viņa augs un pati noteiks ka viņa grib...

nu re, pamēģini to burkānu... kaut vai mazliet. vienā ēdienreizē, tajā paš''a dienā citā ēdienreizē piedāvā vēlreiz to burkānu.

(Ade baigi sākumā skatījās konsistenci nevis garšu, viņai besīja graudiņi, tad vēl nepatika ka ēdiens silts, devu istabas temperatūrā, bet visas izmaiņas pamazām, dari sākumā kā grib mazā, dod to ko grib.)

bet varbūt Tu viņu par biežu liec gulēt?
varbūt pamēģini spēlēties riktīgi ilgāk, nu tā izklaidē viņu, un tad kad jūti nu jau viss, tad dodaties uz čučumuižu? (šitā mums kad ir ciemiņi, Ade sagurst pamatīgi un tad atliek mirklīti nolikt mierā, kā acis ciet un šņāc, un ne tējas, ne pupus ne dziesmas nevajag)

Viss ir labi Jums. :)

un vai Tevi mierinās, ja teikšu ka es piem nevaru Adi ielikt auto beņķī un braukt, viņa kliedz, nepatīk, negrib, nu un ko? nu neko, katram mazulim kas savs...

lai veicas mammucīt. :)))
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.