phoenix ([info]phoenix) wrote on February 21st, 2007 at 01:04 pm
nezinu, kāds svara pieaugums būs šomēness, bet līdz 8.februārim pieņēmāmies svarā labi. Uz 8 mēnešiem svars bija ~ 8800g, garums 72cm. Tagad iesim 8.martā mērīties un svērties. Tad redzēš kādi būs rezultāti, jo tieši šis mēnesis, manuprāt, tāds vistrakākais bijis.

a par to aizmigšanu - nezinu, kurā brīdī es ieņēmu galvā, ka viņai jāprot pašai aizmigt. Noteikti kaut kur salasījos, saklaus;ijos un tas viss saslēdzās kopā. pašai ar sāka šķist, ka tas nav labi, ka aizmigt viņa prot tikai pie krūts. Tāpēc ar ratiem varbūt arī ir problēmas. Domākju arī - kā gan tas viss attīstīsies, jo viņa tak augs tikai ielāka un tā pēkšņi - HOP un viss jau viān neiemačīsies pati aizmigt. Tāpēc šāku domāt, ko darīt lietas labā. Nu vot un sadomājos... Var jau būt, ka nestresot, likt pie pupa un miers. Bet tad jau nekas nemainīsies uz priekšu.

bet par tiem dārzeņiem - pirku gan burciņās, gan pati vārīju. Nepatika. Tagad kādas 2-3nedēļas neesmu mēģinājsui iemānīt dārzeņus, šodien pusdienās izvārīju burkāniņu. tas tomēr ir salds, varbūt ēdīs.

un tā glaudīšana/ paijāšana iemidzinot - viān nemaz neļauj. Vēders gaisā, pati spiedz un lokās. Šitā mums iet ar to gulētiešanu. tad kaut kad nogurst un lēnām iemieg...

Katrā ziņā palika mierīgāk nedaudz. Man lieliski izdodas pašai nemanot sacepties par lietām, kuras vēlāk no malas nemaz nešķiet tik trakas. Vienkārši man arī gribas, lai meitiņa mierīgi čuč ratos un es vari sniegu mammas mājā šķūrēt. :D
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.