Dying Bride ([info]heartstripper) wrote on February 20th, 2007 at 08:49 pm
īsti nesaprotu, kāpēc Tu duma - ko tad neredzēji un nesaprati??
Nedusmo un nevaino sevi, galvenais, ka meitiņa vesela un aug augumā! :)
Raudināt gan varbūt nevajag. Varbūt viņai tagad tāds periods, ka bail, ka Tu kur pazudīsi un viņa paliks viena?.. varbūt uz rokām šūpojot var viņu mierināt, aijāt, varbūt klusu mūziku, padziedāt?

Par to piebarošanu - kā reiz nāk.ned. iešu pie mūsu homeopāta pediatra uz konsultāciju. Man tīk viņa viedoklis, ka bērns pamazām pie cita ēdiena jāsāk pieradināt apm. pēc 4 mēn. vecuma ,ar suliņām - sākot ar 5 pilieniem, tad dubultojot arvien devu un katru nedēļu mainot augli, lai redzētu, vai nav alerģiska reakcija.
Lai nav, ka mammai piens pēkšņi sāk trūkt un tad uzreiz jādod putras. Tas mazam kuņģītim ir par traku.

Bet tas tiesa gan, ka Tavam bebim jau vaig vairāk par pienu, jau dārzenīšus droši un pat kādu mazu gabaliņu gaļu var, ja gribas. Tieši par šo tēmu nesen ar draudzeni runāju - viņa jau divus uzaudzinājusi. Un nevar nepiekrist, ka viņa saka - maisījumi ir un paliek ķīmiski, kas tad tas pulveris tur ir par vērtību. Viņa saka, mazajiem diezgan ātri sākusi dot pat govs pienu, par to gan es šaubos..

Man liekas, Tev mazāk sevi šaustīt vajag, varbūt tiešām pameklē kādu labu speciālistu Talsos, lai tas Tevi nomierina un saka, ko darīt ar tām ēšanām? Viss pārējais ir Tavā mātes sirsniņā :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.