phoenix ([info]phoenix) wrote on July 5th, 2006 at 02:53 pm
Šodien mums pieslēdza internetu. Vajadzēja jau vakar, bet puišiem, kas nāca vilkt, bija grūta diena un tā. Negribējās viņiem ar smagu galvu pa dienas karstumu sēdēt bēniņos un vilkt vadus :D
Savukār šodien man ir grūta galva, jo nejūtos izgulējusies un mazā arī īsti neļauj to darīt. Viņai puncītis sāp un burkšš. Neiziet vēderiņš un sanāk mocīties. Sākumā vakaros bija vēdersāpes, tagad arī jau no rītiem un pa dienu ar. Ne īsti sāp, drīzāk spiež, jo Lauruks īdēdams un stenēdams vidslaik mēģina kautko izspiest un tā kā raud, tā kā sten un aizmigt nevar :/ Dotu pilienus pēc katras ēšanas pret vēdera pūšanos, bet tie, šķiet, nekā nelīdz.
Un tad ir vēl viena kaitīte - Lauruks ir pumpiņrasā. Visa seja no vienas vietas ir ar mazām pumpiņām, kas no rītiem turklāt vēl ir ar apsārtumu. izskatās nu vienkārši traki. Kad bijām pie dakterītes, sejiņa nebija tik traka un ārste teica,ka tās pumpas noiešot. A man bik bail. Tagad pie dakteres pēc 5 dienām jāiet un - vai tiešām tās ir tik parastas pumpas? it kā jau iekš calis.lv palasījos forumā, kur māmminas skaa, ka viņu bebīšiem ar līdzīgi bijis un nogājis. Ceru, ka mūsējā pumpiņrasa ar pazudīs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.