phoenix ([info]phoenix) wrote on May 11th, 2006 at 08:42 pm
taa. 2h jau gar dirsu- un atkal atkal jaachakareejas

gribeeju saakt satradaaat pie weblapas. pareizaak sakot to paarbaudiit, vai var nodot. Neiznaaca. Jo, redz, man mysql-front, ar kuru administreeju datubaazes, izraadaas, bija kaukaads triaals, kas tagad prasa reg. key. Tieshi shai versijai to key nevaru atrast un citu versiju keyus nenjem pretii! Noinstaleeju un uzliku vecaaku versiju, kas meetaajaas uz kompja, bet arii tai prasa keyu (kas vinjsh kaukaados PC reghistros patur infu, ka triaals beidzies?). Un arii taas versijas keyu nevaru atrast. Citu vecaaku versiju internetaa vnk vairs nevar lejuplaadeet, meetaajas rinjkjii tikai jaunaas.

Mekleeju citus administreeshanas riikus. Lejuplaadeeju. Neder, jo ar vinjiem es nevaru importeet .sql failus. Tie taadi mazi pirdieninji, ne administreeshanas riiki. Bet es tak visu DB (ar datiem!!!) no jauna negribu taisiit!!!!

PhpMyAdmin nemakau palaist. Nezinu, man saka, ka ir error un vaig kaukadu skriptu. Kur to skriptu raut, ko ar vinju dariit - nevaru saprast un dokumentaacijaas atrast normaalu pamaaciibu. Atceros, ka agraak ibvju shito PhpMyAdmin likusi - viss aizgaja abez nekaadaam probleemaam. Ko vinjsh tagad man errojas???

Vaardsu sakot, atkal ČAKARĒJOS. Un man tikai vaig tikt klaat (vispirms importeet) datu baazi!!! Nu, kaapeec shitie chakari , kad laika nav!!!!

riit pa dienu buu sjaatrobolee cilveeki, lai pastaasta, kaa to PhpMyAdmin palaist. Ar to ceru, ka importeet db var!? Vai lai iesaka citu normaalu riiku, ar kuru var importeet. Vareetu jau atkal iet uz pajautaa komuuunu. Bet man jau liekas, ka esmu tur par uzmaaciigu. kaut gan... mna vajag! Un es netieku glaaa. Ar siikumiem!!!!!!!!

ieshu uz Maximu peec granaataabolu sulas. Shoriit izstaipiijos un kaaju saraava krampii. Un pusdienu iisti neatlaida. Negribu taas dzelzs tabletes, jaaiet vien uz veiklau. Gribeeju jau pirms taam 2h iet, bet iedomaajos, ka es tak taa bishkiit - aatri paluureeshu vai lapa straadaa un tad ieshu ar mieriigu sirdi. She tev! Nevar jau lapu paarbaudiit, ja nemaz DB uzlikt nevar. Grrrrr.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.