hope.less ([info]hopeless) wrote on February 18th, 2003 at 10:48 pm
Re: Что такое хoрoшо, и што такое плохо.
nu, vai izmantot hiperbolas vai eezelja+burkaana modeli, ir tieshi atkariigs no katra cilveeka optimisma/pesimisma pakaapes, imho. (klusi pametam skatienu uz manu niku =))

nee, es neesmu anarhists. taa jau buutiibaa atkal buutu taada pati sekoshana citu sarakstiitiem principiem. man labaak patiik savu viedokli more or less "radiit pasham", peetot pasauli ar savaam aciim un iipashi nereekjinoties ar citu teorijaam, nevis izlasiit kaada cita rakstiito un pateikt "jaa. shitaa man patiik. taa es tagad domaashu. buushu anarhists." =) lai gan, nenoliegshu, ka, protams, ir lietas, kas man anarhismaa liekas ok.

taa jau zinaaju, ka piemineesi boeingus. nu jaa, reakcija, protams, bija un ir. bet kaada, un uz kuru pusi kas ir mainiijies? tur jau ir taa pasaules neizkustinaamiiba. jebkursh tieshs protests tiks paveersts pret tevi pashu. ok, temperamentiigie afgaanji nenotureejaas pret asv liishanu vinju regjionaa ieviest kaartiibu un uzblieza asu protestu ar suuda 3000 liikjiem, bet toties iedragaatu lielaas supervalsts lepnumu. asv momentaa nosauca vinjus par visas pasaules ienaidniekiem un pret visiem liidziigidomaajoshiem panesaas vajaashana. nedomaaju, ka daudzi pasaulee cauri asv propagandai galu galaa sadzirdeeja to jaunieshu messagi, to, ka tas nebija taapat vien njezahuj "davai let's kill". (btw - atkal saakotneejais topiks - ljaunums vs nesaprastie). un arii tas pats adamsons - nesekoju gan galiigi liidzi latvijas politiskajaam intrigaam, bet vai nebija taa, ka deelj taa, ka vinjsh to pateica, vinjam neatljaava kandideet veeleeshanaas or something? ass, individuaals protests ir pashizniicinaashanaas. tajaa arii sleepjas sisteemas nesakaujamiiba. ja protesteejoshu ideju pasniegsi paaraak asi, tevi pasaules priekshaa padariis par ljaunuma iemiesojumu, kas ir jaaizskauzh, bet ja tu savu ideju meegjinaasi leenaam iznest "liidz augshai" legaalaa celjaa, taa buus jau sen vairs ne taa, kas saakumaa, jo pa celjam to buus naacies piesliipeet, nopuleet, pieplacinaat, lai labaak ietu uz priekshu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.