Bullshitorium ([info]pravietis) wrote on February 18th, 2003 at 09:53 pm
Re: Что такое хoрoшо, и што такое плохо.
1)Uz phoenixu poh, te ir demokrātija, vārda, domas, apziņas un citas pseidobrīvības!
2)Pa ēzeļa und burkāna variantu varētu nepiekrist. Drīzāk, hmmm, jāizmanto hiperbolas (vai kura tur tā bola bija, neatceos) piemērs, kad tā tuvojas x vai y asij, ir arvien tuvāk, taču nekad to neaizsniedz.
3)Vārdu anarhija es tik tiešām lietoju, šī vārda vulgarizētajā izpratnē.
4)Un vispār man tā šķiet, ka tu esi anarhists. Piedod, bet es drīzāk sliecos uz etātismu, vismaz dēļ patreizējās situācijas mūsu valstī. Varbūt, pat varētu teikt simpatizēju fašismam (ne jau šī vārda vulgārajā izpratnē) Bet tas tā...
5) Par ķieģeļiem. Tas atkarīga no situācijas un veida. Zumbeispiel, pietika pāris jefiņiem nolaupīt lidmašīnas un ietriekties pāris sūda būdās, nobendējot pāris tūkstošus resnus, mentāli aprobežotus amerikakāņus, lai visa pasaule sarosītos un sakustētos.
Pietika vienam Ādamsonam pateikt sejā tiem izvirtuļiem, ka viņus sauc par pedofīlem, lai visi sarosītos un medītu vai otrādi, glābtu mazo dibenu mīlētājus. Iz vēstures: pietika vienam mūkam piespraust pie baznīceles pāris savas pārdomas par to kā vajag un nevajag, kā visa Eiropa iedegās karā., zemnieku un bruņinieku dumpjos un citās aktivitātēs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.