hope.less ([info]hopeless) wrote on February 18th, 2003 at 09:36 pm
Re: Что такое хoрoшо, и што такое плохо.
ok, par naavessodu pat vareetu tev gandriiz piekrist. lai gan ir nianse enivei - soda meerkjis ir nevis audzinaat (taa gan to biezhi meedz saukt, lai vairaak izklausiitos kaa "labie gudrie nes maaciibas gaismu nabaga sliktajam tumsonim"), bet vienkaarshi elementaari panaakt, ka cilveeks "taa vairs nedara". arii cilveeku nogalinot, vinjsh "taa vairs nedara". pie kam visai tochno nedara. =)

parasti vaarda "anarhija" izmantoshana vaarda "visatljautiiba" vietaa liecina par vulgarizeetu jeedziena izpratni - buutiibaa par kljuudu. te taadaa gadiijumaa sanaak, ka tu pilniigi apzinaati lietas sauc nepareizajos vaardos =)) ok. whatever. nevermind. offtopiks.

"teorija ir etalons uz kuru vajag tiekties", man shkjiet driizaak realitaatee ir "etalons ir nerealizeejama teorija, uz ko maaca tiekties". kaa karikatuuriskais eezelim deguna galaa piekaartais burkaans, liidz kuram vinjsh nekad netiks, bet ies un ies un ies un ies, kameer vien saimniekam labpatiksies vinju izmantot.

un par maaju un kjiegjeljiem - tev taisniiba ir teoreetiski. jaa. bet cik, tavupraat, kjiegjeljiem ir jaaiziet uz radikaalaam galeejiibaam un jaaizniicina sevi, lai seshu miljardu kjiegjelju maaja vispaar kaut vai sakusteetos?

kabataa nebiju gan diemzheel, jo pamodos ap desmitiem vakaraa tikai. ok. shis nu toch ir pilniigs offtopiks un phoenix tuuliit saaks kliegt un saukt muus par neko nejeedzoshiem idiotiem, kas "obnagljelji" un uzdriikstas liist vinjas privaatajaa weblogaa, vai veel labaak - "maaciit dziivot" =)))
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.