phoenix ([info]phoenix) wrote on December 16th, 2004 at 08:54 pm
ak ak ak. iepirkos.
secināju, ka visvairaķ dāvanu varētu sapirkt savai mammai. Viņai ir tāds vecums unt āda daba, ka viņai varētu pirkt da jebko. eju pa veiklaiem un beigu bveigās man jau bija tāds pagarsh saraksts ar visu to, ko vareetu mammai daavinaat. Beigu beigaas, protams, naacaas ljoti daudz ko izmest laukaa, citaadi visu daavannaudas buzhetu izteereetu uz mammu vien.

Visgruutaak pirkt daavanu cilvekeiem, kuri muuzhdien visu nolike un kritizee. Rodas bezpaliidziibas sajuuta. Ar krussteveua rii gaaja gruut - iisti nez, kas vinjam patiktu. Nee nu, zinaat jau zinaatu es, bet taas daavasn maksaa 15-20ls. Une s nabaga studentinjsh taadu summu vienam pasham krusteevam atlajuties nevar.

A kopumaa njemot, ghimenei davaaninjas ir. Un visas pa pirmo zorti - taadas, kuras labraat es patureetu pati sev. Varbuut vinjus itkai mutiski apsevikt un teitk, ak pieturos pie principa, ka Z-svetkos dzima kristus un nevis komercija un visas daavanas aptureet sev? Uhh.... ;)

A vispaar, tas, kas bija Z-svetku pamataa jau sen ir vsiiem lielajaa virsslaanii piemirsies, tagad ir cita Z-svetku jeega, tik nedaudz pieliidzinata agraakajai. taapeec nav ko kurneet, ka tie ir komerciaali sveetki kljuvushi. Viss mainaas, nekas nesatav uz vietas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.