phoenix
26 March 2008 @ 11:22 am
 
puteņo, puteņo. tā maigi un ablti. man nemaz nav žēl, lai jau. Tāpat zinu, ka tulīt viss nokusīs un mazie krokusi atsegsies, narcišu pumpuri atsprāgs, viss būs.

Tik daudz lietu gribās (nevis vajag!) izdarīt, bet lai kaŗtīgu padarītu, laika par maz :) Aizvedu Lauriņu uz b/d - līdz šim visu laiku nosēdēju pie datora, veidojot 2 rakstiņus. un prātā (blociņā) vēl daudzas tēmas. Un paņem tas laiku, paņem, lai arī liekas, ka fiksi, fiksi un būs gatavs. Nu nav :) Ta vēl to joomla līdz galam jāizpēta. pēcpusdienā tikšanās ar NVO, darbam arī mājaslapu vaig. Tur nu gan, man dizainu no jāņa vaig. Vienkāršu, bet tomēr. iesāku pati, bet pārāk ilgi jāčakarējas. un tas man vairs nepatīk, tad man negribas vairs darboties.
 
 
phoenix
26 March 2008 @ 07:56 pm
 
ārā tāda ziemassvētku noskaņa. Silts. putina. tīrīju sniegu, lai tiktu pēc malkas un nemaz istabā negribas iet. Kamēr šķūnīti sakrāmēju malku, tikmēr notīrītie celiņi jau aizsniguši. Tāda sajūta, ka istabā cepas pīrāgi un piparkūkas. krāsnī sprakšķ malka...
 
 
phoenix
26 March 2008 @ 08:56 pm
 
Mīļie cibiņi, piesakās, kurš var paskadirot šo un to, saistībā ar Joomla pielāgošanu. Šobrīd aktuāla problēma:
1. nevaru pievienot jaunu dizaina templeiti - eorrori un errori. laikam nezinu, kādas nianses, kas jāievēro. mēģinu ar zipu, raru, tā un šitā. nesanāk.

bet varētu būt (jau nojaušu) vēl citi jautājumi, ja pati neatradīšu atbildes :)