Petroviča Domu poligons
Wednesday, February 9th, 2011

Date:2011-02-09 08:45
Subject:
Security:Public

Vienas vienīgas receptes valsts izvešanai no krīzes nav. Bet domāju, ka nekas pa lielam nemainīsies, kamēr neviens nepieķersies klāt ierēdniecībai. Nēnu, varbūt ierēdniecība kā tāda ir vajadzīga, bet vai tik plaši kā tagad? Un vai vienmēr ir pareizi, ka ierēdni no darba atbrīvot nevar, viņu var tikai pārcelt citā vietā? Cik dzirdēts, iespēju atbrīvoties no pilnīgi nespējīgiem cilvēkiem, kuri kādreiz esot ieguvuši ierēdņa statusu, neesot daudz. Un viņi to labi zina. Un īpaši jau mazāk derīgie un mazspējīgākie tik "pumpē" savas tiesības, kuras ir spēkā saskaņā ar speciālo Civildienesta likumu "Par ierēdniecību", kurš stādā pavisam citādāk nekā uz parastu mirstīgo darbinieku attiecošais Darba likums.

24 comments | post a comment



Date:2011-02-09 11:15
Subject:Nevaig cerēt, ka latvieši būs gudrāki ;)
Security:Public

55% россиян считают, что радиоактивность - исключительно дело рук человеческих, а треть опрошенных всерьез уверена, что Солнце вращается вокруг Земли.

post a comment



Date:2011-02-09 11:22
Subject:Intelektuālais darbs
Security:Public

vnk acerējos vecu anecu... Intelektuālā darba definīcijas sakarā.

Sēž divi jaunie krievie tualetes blakus kabīnēs un dirš. Un spriež, vai diršana ir intelektuāls darbs, vai nav.
Viens no viņiem padomā un saka, ka diršana pilnīgi noteikti ir intelektuāls darbs. Jo, ja tas būtu fizisks darbs, viņi to būtu uzticējuši citiem.

1 comment | post a comment



Date:2011-02-09 14:51
Subject:
Security:Public



(c) Gatis Šļūka, http://www.karikatura.lv/

3 comments | post a comment



Date:2011-02-09 14:59
Subject:Aizliegums nodarboties ar sexu zema IQ dēļ
Security:Public

Britu tiesa ir aizliegusi kādam pilsonim nodarboties ar seksu (nu, izņemot, ja viņš ir vienatnē) tādēļ, ka viņa IQ ir tikai 48: 

UK court bans man from having sex due to low IQ 
Sava veida fašisms, jums teikšu ;)

2 comments | post a comment



Date:2011-02-09 15:44
Subject:Neizbrīna
Security:Public

Eiropas Savienības (ES) fondu līdzekļi valsts pārvaldes darba efektivitātes veicināšanai tiek realizēti ar mērķi apgūt finansējumu nevis sasniegt rezultātu, secinājusi Valsts kontrole (VK).
Secināts, ka fondu aktivitātes valsts pārvaldes administratīvās kapacitātes stiprināšanas jomā pēc to satura ir vairāk orientētas uz finansējuma apguvi nekā uz publiskās pārvaldes darba efektivitātes un pakalpojumu pieejamības iedzīvotājiem uzlabošanu.

1 comment | post a comment


browse days
my journal