Petroviča Domu poligons
Wednesday, June 17th, 2009

Date:2009-06-17 10:14
Subject:Hehe, interesanti, kā ir Latvijā? :)
Security:Public

Орфографические ошибки нашли в информации о двух тысячах госзаказов


"Орфографические ошибки, которые специально искажают слова для того, чтобы информацию было сложнее найти, найдены в двух тысячах объявлений о госзакупках. Об этом пишет газета "Ведомости" ссылкой на данные Федеральной антимонопольной службы.

2 comments | post a comment



Date:2009-06-17 11:22
Subject:
Security:Public

Cilvēkiem ir tieksme pēc skaistā :)

2 comments | post a comment



Date:2009-06-17 12:39
Subject:
Security:Public

Nervozā Austrija gatava smieties par Bruno jokiem 


Mok Borats varētu Latvijas tēlu uzlabot? ;-)

1 comment | post a comment



Date:2009-06-17 14:00
Subject:
Security:Public

Losandželosa, 17.jūn., LETA--REUTERS. Amerikāņu geju aktīvisti ir noraizējušies par britu komiķa Saša Barona Koena jaunāko filmu "Bruno", baidoties, ka tā varētu vērst plašumā negatīvos stereotipus par homoseksuāliem cilvēkiem laikā, kad viņu cīņa par viendzimuma laulību atļaušanu beidzot sāk vainagoties panākumiem.
Koens, kas iepriekš guva lielus panākumus pretrunīgi vērtētajā filmā "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai"), savā jaunajā filmā tēlo izaicinošu homoseksuālu Austrijas televīzijas reportieri - modes žurnālistu Bruno, kas ar saviem izgājieniem un izteikumiem kārtējo reizi provocē cilvēkus ASV.
Lai arī filmas producenti apgalvo, ka tās mērķis ir pazoboties par homofobiju, dažus geju tiesību aizstāvjus tā nopietni uztrauc. "Mēs saprotam, ka filmu veidotāju nodomi ir bijuši korekti - šāda veida satīra patiešām spēj atmaskot homofobiju - taču tajā pašā laikā tā var palielināt cilvēku diskomfortu, ko tie izjūt saistībā ar mūsu kopienu," norādīja apvienības "Geji un lesbietes pret apmelošanu" (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation - GLAAD) pārstāvis Rašads Robinsons.


Ot nesaprotu. Te viņi uztraucas, ka "taču tajā pašā laikā tā var palielināt cilvēku diskomfortu, ko tie izjūt saistībā ar mūsu kopienu", bet kā pienāk praida laiks, tā vairs par to neuztraucas nemaz :)

2 comments | post a comment



Date:2009-06-17 14:57
Subject:
Security:Public

Збигнев Бжезинский:

"...Россия может иметь сколько угодно ядерных чемоданчиков и ядерных кнопок, но поскольку 500 миллиардов долларов российской элиты лежат в наших банках, вы еще разберитесь: это ваша элита или уже наша? Я не вижу ни одной ситуации, при которой Россия воспользуется своим ядерным потенциалом..."

post a comment



Date:2009-06-17 16:29
Subject:
Security:Public

Zviedrija ir gatava agresīvi rīkoties Latvijas krīzes risināšanā


Vai tiešām būs karš ar Zviedriju un mēs visi varēsim padoties gūstā? :)

10 comments | post a comment


browse days
my journal