Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Jul. 10th, 2020 06:20 pm

izlasīju ierakstu par ordinary kosmētiku, un nolēmu ierakstīt savu revjū par kopjošo kosmētiku. vispār es varētu taisīt kopjošās kosmētikas youtube channel, kur katru nedēļu izmēģinātu kaut ko jaunu un stāstītu, kā nekas nav mainījies. es tiešām nesaprotu tos, kas revjū raksta, cik ļoti šis ir padarījis ādu samtainu (ko tas vispār nozīmē?), gludu (jā, sure, izgludināja krunkas vai?), mitrinātu (meh...), vai tīru.

so ordinary kosmētika tāpat kā visa cita kosmētika neko īpašu nemaina manā sejā. revjū beigas.

ā, nē, no retinola palika sarkani pleķi, tāpēc to es beidzu lietot. laikam biš par daudz lietoju acu zonā, jo esmu pieradusi, ka ādai viss pofig, bet šis tomēr bija hardcore. visas tās skābes, kam ķipa jāloba āda un jākož man tā kā neko, šķiet, nedara, bija viena madaras skābe, kas uz 5 min atstāja sarkanus pleķus, bet es tomēr nolēmu, ka tas arī nav nekas pārāk būtisks.

viss, kam ir ogle, it sevišķi tas body shop ogļu skrubis kaut ko biš patīra, bet, ja godīgi, domāju, ka ziepes arī der, vienkārši ziepes "savelk" ādu, bet ja "savelk" kopjošā kosmētika, tad jau liekas, ka strādā, tātad ziepes arī strādā. bet vispār es seju nemazgāju līdz kādiem 28 gadiem, mans porainais deguns ir liecinieks. kaut kur biju izlasījusi, ka pārmērīga mazgāšana sausina un vispār esmu diezgan slinka, tāpēc cik nu tur dušā uzlija ūdens. tagad esmu sākusi tīrīt, jo poras, bet poras ir vecums, būsim godīgi. tīru un ceru, ka ja netīrītu, būtu sūdīgāk, bet to es nekad neuzzināšu.

mitrinošie krēmi. ķermenim biežāk gribas, jo ķermeņa āda tiešām ir sausa, bet nu tad pēc tās tīrīšanas kaut ko uzpļeckāju. neesmu iebraukusi, kas sejai patīk labāk, jo pa lielam tai viss vienalga, mans labākais triks ir neuzsmērēt par daudz, it sevišķi zem tonālā, jo tad savelkas viss bumbiņās un ir ķēpa, bet pieņemu, ka liela daļa šo atklāj 13 gadu vecumā.

serumi ir biš jaukāki, jo nav tik ķep ļep, bet uz viņiem parasti rakstīts, ka jālieto savas sejas rutīnas (kādas???) ietvaros, un tipa pēc tam jāliek krēms. man ir ts vichy mitrinošais serums, viņam bija jauki revjū un ir smuka pudelīte, reizēm lietoju to krēmu vietā, laikam ir labāk.

maskas. nu, ir forši brīdi pagulēt ar aizvērtām acīm un kaut kādu random smieklīgu lietu uz sejas. vai tas kaut ko maina? domāju, ka ne pārāk, nē.

tējas koks ir diezgan ok pumpām. bet zināt, kas vēl ir diezgan okei pumpām? šņabis. un ļoti labi, jo citādāk tā pudele absolut mums stāv mājās jau piecus gadus neaizskarta.

putas. putas forši puto. again - nav ziepes, un sīrupā taču rakstīja, ka ziepes ir sliktas. nekādu citu būtisku labumu nezinu.

eļļas - nē, nē, ne sejai, aizdambēs dažas neaizdambētās poras. eļļas ir domātas matiem, krūtīm un kājām.

tad es kaut kad esmu nopirkusi pāris reizes kaut kādu poru mazinātāju, clinique bija diezgan kruts, bet tas ir diezgan skaidrs, ka zinātne un veselais saprāts saka, ka poras neviens nemazina, šie silikonīgie mēsli rada to efektu, ka seja ir gluda, un ir domāts tīri paskatam. ja nelieto tonālo, bet nez kāpēc grib justies mazāk neglīta, tam ir jēga. šis jau ir dekoratīvi.

acīm - es kaut ko smērēju, bet nu viss, ko esmu piefiksējusi ir, ka acu zona diezgan strauji noveco, agrāk nebija loku, tagad ir, ko nu tur daudz. esmu izmēģinājusi vairākus acu krēmus, bet kā jau visam, nekādas izmaiņas neredzu, un mierinu, ka moš tas aptur procesus. pagājušogad nopirku payot krēmu, kas bija no 60 nocenots uz 15, un es viņu lietoju diezgan reti, jo nocenots bija, jo ņemot ārā no kolekcijas, tāpēc reizēm domāju, ka izņēma ārā, jo atklāja, ka izraisa vēzi or sth. labāk ķepinu ordinary caffeine šķidrumu, tas nedara pilnīgi neko, un tas der. ā, vēl man ir tas svaiguma rullītis, bet again - ledus strādā tieši tikpat labi. jā, ap acīm parādās līnijas. vai tur var ko darīt?

PROTAMS.

introducing lietas, kas strādā.

Miegs. Ūdens. Nesmēķēšana. Veselīgs uzturs.

to priekšpēdējo, protams, esmu jau tik ilgi darījusi, ka nav tā, ka nesmēķēšana tur baigi kaut ko padarīs labāku, bez tam nevar jau zināt, vai man būtu sejas vietā bērna dibens, ja es nebūtu smēķējusi, vai ne?

a zināt, kas ir rēcīgi? es regulāri pērku kopjošo kosmētiku. šodien, piemēram, esmu iegādājusi trīs vienā tējas koka skrubi, masku un washu no bodyshop, kas man bija līdzi, bekpekojot pa Āziju, jo ietilpa somā, un bija diezgan ērti, kad man likās, ka esmu pārāk putekļaina, nopirku aiz nostalģijas, kā arī vienu no tām sejas maskām, kas liek izskatīties pēc japāņu operas, jo tai bija atlaide.

ā, es aizmirsu. regulāri lietoju hialuronskābi no ordinary. nezinu, kāpēc. jo par to raksta labas lietas droši vien. būšu drīz izlietojusi. mans revjū par šo produktu ir tāds pats kā par visiem citiem. tas ir kaut kas slapjš, ko var uzlikt uz sejas.

lūk. reizēm es eju pie kosmetologiem, ko man iesaka draudzenes, viņas man taisa visādas dziļās tīrīšanas un spaida pumpas. tad es jūtos labāk, jo, ja kāds tev izspiež pumpas pa 50-60 eiro, tā ir daudz legitāka pumpu spiešana, nekā ja to dara mans draugs, pie tam kosmetologs nekad nepaņem to balto ķēpu un nerāda man, sakot: paskaties, cik liels un pretīgs. lūk, par to taču ir vērts maksāt.

tā bija sejas kopšana ar Peniju. es varu derēt, ka jūs vēlētos, lai es apskatu arī citus skaistumkopšanas produktus.

nekad neesmu izmēģinājusi vienīgi prairie. ja neskaita to reizi, kad pusaudzībā izmēģināju mammas prairie acu krēmu. cik atceros, tas bija kaut kas slapjš uz sejas.

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: