Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Dec. 10th, 2016 07:27 pm

autobusu drāma rieksta čaulā. visi fakti īsināti un sīkākie mēģinājumi - izlaisti.


1. brauksim uz X. paskatāmies, ko saka interneti, interneti- miskaste, ar vilcienu vislabāk- bet vilcieni sabukoti, ok, brauksim ar autobusu. skatāmies ar neuzticību uz vietējām onlain sistēmām, pirksim vien autoostā. par to mūs pārliecina arī autobusa šoferis. d. gan mēģina kko pirkt, bet es saku- nu nē, tak tur tie autobusi pēc saraksta ik pēc 15 minūtēm, tak nopirksim.
2. izstāvam rindu. ir tikai palicis dārgais (2 x dārgāks kā citi) autobuss pa dienu. esmu palasījusi intensīvā rakņsērčā, ka esot sūds un uzcenojums lieks, d. arī saka, ka nafig.
3. d. nobuko internetā nakts autobusu (rindas dzīvē garas, vietu palicis maz)
4. lapa uzkaras postbukošanas procesā, lai gan nauda smuki rezervēta bankā (aiziet paralēlā drāma, kā dabūt naudu atpakaļ, varbūt tomēr nopirktas, konfirmācija tak bija...)
5. ķēmrauši neatbild ne uz vienu zvanu/pastu utt., paralēli sazvanām pašu kompāniju, kompānija aizsūta izčekot, izčekojam ne tur, izčekojam tur (process ietver miljons rindu) - lai uzzinātu, ka nē, nav mums biļešu.
6. ir jau pēcpusdiena, braucam atpakaļ uz centru ar visām mantām, atrodam natālijas guesthausu, natālija ir burvīga, brauksim no rīta.
7. nobukoju onlainā biļeti rītam, citā kompānijā, protams. atnāk konfirmeišens.
8. 22 30 - cita kompānija atzvana, sorrī, zaķīt, biļeti pārdevām, vietu tur nav. bet es tev varu piedāvāt pēcpusdienas vai vakara biļeti. tāpat jau bija domāts, ka moš vakarā labāk, pa nakti braukt un pagulēt, ok, dod vakara biļeti. pēc brīža atsūtīšot.
9. miegaini atveru biļeti. aizeju gulēt.
10. pamostos ar bažām. skatos uz biļeti - jā 11 AM, nevis PM. vakar neievēroju.
11.izčekojam internetus. tāda 11 AM autobusa ar attiecīgo kompāniju NEMAZ NAV.
12. sāku zvanīt bukošanas kompānijai, protams, neviens neceļ, uz e-pastiem neatbild, lapā mesendžerī neatbild. zb. sāku feisbukā pie katra viņu posta kaut ko rakstīt un intensīvi tvītot sūdu.
13. jē. tviterī pēc 4 h mocībām atbild. kāds drīz piezvanīšot.
14. piezvana menedžeris. ļoti raustās saruna. prasa vārdu, kas man vakar zvanīja. es, protams, nezinu. bet menedžeris pasaka, ka visi autobusi izpirkti, arī "mūsējais", bet viņš varot piedāvāt rīt 7 45.
15. d. brēc fonā, ka nafig nevajag, kancelē, brauksim ar pirmo vilcienu, zb. bet es baidos, jo neko nedzirdu, un man pietiek ar divām bukingkompānijām, ir jau vakars. piekrītu, ka man atsūta biļeti braucienam nākamajā dienā. (atgādinu, ka mēs gribam autobusu jau 48 stundas at this point)
16. atsūta biļetes references nr rīt plkst. 7 45
17. sarunāju ar natāliju, ka viņa mums iedos istabu uz vēl vienu nakti.
18. ?

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: