Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - vājais dzimums

Nov. 10th, 2007 12:31 am vājais dzimums

pilnīgi noteikti. vājais un skaistais. es uz to spēlēju, un man nepatīk feministes. vīriešiem jāpelna vairāk, lai man nekad nebūtu pašai par sevi jāmaksā. vīriešiem jābūt stipriem, lai man sevi nāktos aizstāvēt tikai prieka pēc. tāds, lūk, ievads. stāstiņš par tēmu.

nāku mājās. a man intuīcija vienmēr bijusi laba. jūtu soļus aiz muguras, un man tie soļi nepatīk. iegriežoties savās durvīs, nospiežu kodu, un uzreiz cērtu ciet. durvis uztver čalītis, es pasmaidu, kamēr viņš pārbauda pastkastīti, pie sevis domādama : 'paranoiska muļķe'. brīdī, kad slēdzu dzīvokļa durvis, viņš man pienāk no muguras un jautā: 'tu šovakar esi aizņemta?'
(iekšējā balstiņa: 'es? muļķe? es? es, ja?')'jā.'
'ko tu dari?'
'oi, es eju mājās.' seko samērā draudzīgi smiekli.
'tu droši zini, ka gribi iet mājās?'
'eu, paklau, es esmu savā kāpņu telpā, un man nepatīk, ka man uzmācas manā kāpņu telpā. man kļūst bail.'
'nu labi, labi,' saka puisēns un aizcilpo.


starp citu, varbūt es esmu paranoiska muļķe. čalītis bija glīts un laipns. filmā varbūt tas beigtos bezgala skaisti vai vismaz krāšņi.

bet man gribas stipro dzimumu. es nemāku neatteikt vīrietim, kuram es atteiktu. nezinu, vai loģika gana caurspīdīga. kaut vai kāpņu telpā, okei. bet ja viņš māk pajautāt tā, vai uzstāt tā (ne uzbāzties, diespasarg), ka atšūt mēle neceļas.

piņķerīgi. cimperlīgais, vājais un skaistais dzimums. un, ja pavisam godīgi, es neiedrīkstēšos nopietni pukstēt par sevis tveršanu kā seksa objektu utml., kamēr pati bankās, darba intervijās, eksāmenos utml. to izmantošu savā labā. es nesaku, ka tā ir pareizi. ne pavisam nē. bet tā ir vieglāk. pie tam- es esmu lecīga. un man allaž blakus vajag vīrieti, kas mani māk nolikt pie vietas. nevaru panest raudošus vīriešus, starp citu.
(protams, tas viss ir tik neviendomīgi. es skatos futbolu, dzeru alu, mūžā neesmu krāsojusi lūpas un nenojaušu, vai man ir celulīts, jo nekad īsti neesmu sapratusi, kas tas ir. un tomēr. varētu turpināt un turpināt. kaut gan varbūt es visu pateicu. arlabunakti.)

Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry