Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Oct. 28th, 2007 10:28 pm

bērns ir vēl nesabojāts laiks. ar vārdiem viņš rīkojas neveikli un atklāti. bērns negrib sāpināt. bērna prioritāte ir apbruņojoši caurspīdīga. būt laimīgam. bērns zina, ko var panākt ar vienkāršiem žestiem. viņš nebaidās ne mīlēt, ne izlikties mīlam. bērnu ir viegli uzpirkt, bet grūti apkrāpt. viņam patīk izlikties nesaprotam. patīk būt saprastam. bērnam nepadodas telefonsarunas. viņam nepadodas nekas uzspēlēts. bērns ir konservatīvs. viņš tic mūžīgām vērtībām. bērnu ir grūti paredzēt. bērns ir daudz daudz stiprāks kā izskatās. bērnā ir vērts ieklausīties. bērns tic, ka tu zini visu. un bērna dēļ tu gribi būt atspulgs viņa acīs. bērns ir vienīgais perfektais cilvēka paveids. bērns ir jātur plaukstās, kamēr viņš tur ietilpst. bērnam ir jāļauj ticēt. bet bērnam nedrīkst melot. tas ir tikpat grūti cik skaisti.

nesaprotu tos, kam nepatīk bērni. viņi ir vienīgās perfektās cilvēkveidīgās konstrukcijas. īstums, kura priekšā jānosarkst.

es jau mīlu savu bērnu. tikai nogaidu līdz būšu gana gudra mīlestība.

(nesen man palūdza iedot bērnu mazam melnam puikam, lai viņš nepaslīd uz eskalatora. plaukstu līnijās vēl aizvien ir nospiedums.)

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: