Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Dec. 10th, 2015 09:00 am


Ahoj,


Kas to būtu domājis?


Ka “izmēģinājuma trusīši” var palīdzēt baudīt emocionālu tuvību ar to īpašo vīrieti.

 

Bet es nedomāju par tām lielajām tablešu kompānijām, kas vāc maisiem naudu ar piedāvājumiem uzlabot intīmo dzīvi.

 

Nē, mēs runājam par to, ka TU vari izmest savas bailes un šaubas par attiecībām… un par to, ka TU vari būt  pašai savs izpalīdzīgs izmēģinājuma trusītis.


Un viss kas tev ir jāizdara ir jāieslēdz savs “iekšējais kompass”, lai tu varētu būt gudra vērotāja par procesiem, kas notiek tev iekšā.


Tas patiešām ir viegli. Ar mazliet zināšanām, prakses un šo vienu triku, ko es ikdienā i piekopju pats, i iesaku savām klientēm.


Reizēs, kad man ir kāds konflikts attiecībās, es analizēju ko es darīšu lietas labā. Arī tad, ja tas ir iekšējs konflikts. Taču nevis intelektuāli. Nē, nē… tas ir jājūt sirdī.


Piemēram, ja tu pamani, ka jūties satraukta vai nemierīga… tad pirmā lieta kas ir jādara ir jāatceras, ka tu vari vērot pati sevi.


Iztēlojies, ka tu uz mirkli esi izkāpusi no sava ķermeņa un skaties uz sevi no malas. Ko tu pamani? Vai tev ir sarauta krunka pierē? Vai tavs smaids ir nodzisis?


Kā tev no malas izskatās sajūtas, kas iepriekš bija tā sakāpušas? Izpildot šo vingrinājumu, tās visticamāk sāks lēnām norimt.


Jo process, kad mēs disociējamies no ķermeņa, dod neitrālu stāvokli, kas tālāk ļauj ienākt pozitīvajām emocijām.

Vērojot sevi no ārēja skatupunkta, tu vari vieglāk redzēt, ka ne jau tu sacepies, bet tavas emocijas uzburbuļoja. Kas ir ļoti labi, tiktāl, kamēr tās nesāk traucēt.


Nākamreiz kad jūti, ka tuvojas izvirdums —  pamēģini. Sajūta ir nepierasta, bet patīkama.


Tas ir labs piemērs teicienam “mazs cinītis, gāž lielu vezumu”… Pauzīte kaut tikai uz pāris sekundēm pusduci reižu dienā, var izmainīt visu.


Un vēl viens veids, kā sadarboties ar savu iekšējo izmēģinājumu trusīti ir ir labvēlīga iekšējā PROGRAMMĒŠANA.


Tas nozīmē pašai sev iestiprināt zemapziņā emocionāli labvēlīgus procesus, tik dziļi, ka tie tur ielaiž saknes uz ilgu dzīvi. Tas ir tas pats, kas ietrenēt jaunas iemaņas vai jaunus ieradumus.


Tāpēc mūziķi atkārto skaņkārtas un gammas… KATRU DIENU…vairākas reizes…. pat zinot katru noti no galvas.

 

Tas ir tas, ko dod  Vīrieša Emocionālā G-punkta metode  —  laimīgu attiecību programmēšanu dziļā līmenī.


Un nē, tas nav NLP vai kaut kādi manipulējoši gājieni.

 

Emocionālais G-punkts ir tas, ko  zina sievietes, kuras vīriešiem liekas kā neaprakstāms, mistisks iekšējais skaistums.

 

Tas ir tas, ko viedas sievietes dara… viņas valda pār saviem attiecību ieradumiem, kamēr tie jau automātiski ir tādi, kas dod vislabāko rezultātu… tas rada optimālu komunikācijas un satikšanas modeli šūnu līmenī.


G-punkta metode iekļauj emocionālās tuvības noslēpumus, ko tikai viens no tūkstoš autoru, psihologu un terapeitu pat apjauš.


Vispirms es izzināju un pierādīju intīmas komunikācijas masīvo ietekmi uz visām dzīves sfērām,  tad gāju uz priekšu, lai izveidotu pasaules efektīvāko taktiku jūtu uzplūduma atraisīšanai vīrietī.


Re ko saka Janīna, viena no Sievietes Laimei biedru kluba dalībniecēm (tu saņem savu kluba karti par brīvu, iegādājoties Vīrieša Emocionālo G-punktu šodien):


“Tā kā tobrīd puisis man nebija tad intereses pēc šo paņēmienu izmēģināju uz kolēģi, kurš bija pazīstams brunču mednieks. No sākuma puisis bija apjucis, laikam nezināja ko iesākt. Bet tad pats uzaicināja uz randiņu un ko tik nesolīja :)  Esam kopā vēl tagad un izskatās, ka citas meitenes viņam vairs nav ne prātā. Neticēju, ka cilvēks kas iepriekš nepievērsa uzmanību var tā mainīties. Un esmu pateicīga liktenim, kas atvēra man acis ”

 

Saņem pilnu informāciju šeit.


Vairāk padomu pēc pāris dienām.


Edgars

SievietesLaimei.lv galvenais mentors


P.S. Atceries, ka zemā cena būs tikai pirmajām 500 dalībniecēm.. Un tad tā ir prom – uz visiem laikiem.

 

Lūdzu neļaujies centu skaitīšanai un taupībai tevi apzagt.


Nepieļauj situāciju, ka nākamgadu tu skaties atpakaļ un ienīsti sevi par to ka attiecības nekas nav virzījies uz priekšu… kamēr citas kas veica šo mazo ieguldījumu sevī, ir  laimīgas, turas kopā ar savu otru pusīti un nelaiž viens otru vaļā ne par ko.

 

Tev nepieciešamas tikai 9 kārtīgas emocionālas tuvības minūtes un viņš sāks tev atvērt savu sirdi. Tu momentāli REDZĒSI UN JUTĪSI atšķirību.


Tās ir sajūtas, ko tu esi gaidījusi, iespējams, jau gadiem.


Rīkojies tagad, pirms šie akcijas eksemplāri ir prom -

sīkāk izklāstīts šeit!

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: