Otrdiena, 4. Jan 2005, 12:58

Man bija tik fantastisks sapnis! Visa pilsēta bija kā tāda koncentrācijas nometne, kas dzīvoja vecā milzīgā pamestā skolā vai fabrikā un pie varas esošā valdība lika vislaik visu tīrīt. Visi cilvēki kā no rīta cēlās tā ķērās pie podu, izlietņu un sienu tīrīšanas un uzraudzes bija tādas ļaunas un riebīgas vecenes. Lieki piebilst, ka visi no viņām baidījās. Tā nu mēs tur klīdām pa ēkas, pilsētas lielumā, gaiteņiem (līdz šim sapnis bija brūnganā, tādā rūsas krāsā) un šrubijām visu pēc kārtas. Visu laiku bailēs turēja viena doma (:D), ka pagrabstāvā dzīvo Džīpers Krīpers. Un tad krāsas nomainījās uz tādām ļoti spilgtām un izteiksmīgām, nu tādām, kādas ir, kad narkotikas esi aprijies: zaļš ir zaļu zaļais un debess ir tik ārprātīgi zila, ka kliedz. Notika revolūcija. Tad es neatceros, bet pats svarīgākais- sekoja sapņa skaistākā daļa: man iedalīja lidojošu ziloni. Milzīgu lidojošu ziloni!!! Viņš bija kaut kādā ziloņu rotā un, kad viņiem bija pārtraukumi, mēs satikāmies, es uzsēdos viņam kaut kur skausta rajonā un viņš lidoja. Es sapnī redzēju fantastiskus panorāmas skatus, kādus dzīvē diez vai jebkad piedzīvošu un, pats galvenais, tāda pilnīga mīlestības sajūta. Tas zilonis mani mīlēja, nu, nu gluži kā..nevar pat izstāstīt. Tāds milzīgs kā vilnis maigums no tā ziloņa nāca, tā ka pat nedaudz šķebina, un galva reibst. Beigās jau viņš kļuva cilvēcisks; gāja uz pakaļkājām iedevis man savu ziloņa ķepu- mēs pa kaut kādiem alpiem tur.

Otrdiena, 4. Jan 2005, 23:18
[info]elu

nu šis jau nemaz nepretendē būt par tavējo. parāk auksts, statisks un nekomunikabls, bet varbūt.. iedomājies tik balts zilonis, pieceļās uz pakaļkājām, atver melnās acis un pēkšņi pie viņa pienāk pelikāns un pasniedz 85 izmēra slidas un turpat uz ezera abi slido. un tad tas tikai pierāda cik pasaules ir tālu viena no otras un pingvīni nemaz nepazīst ziloņus ar dubļu skrubja noberzto un silto indijas upju noskaloto pelēkzilo ādu un baltajiem, nenograuztajiem nagiem. tomēr labāk bez nosaukiem. tie lai paliek murgiem

Otrdiena, 4. Jan 2005, 23:32
[info]pelican

Kas ir nosauki?

Otrdiena, 4. Jan 2005, 23:34
[info]elu: skabarži ar vecu, drūmu veču sejām un izkāmējušām rokām

pārrakstījos - nosaukumi

Otrdiena, 4. Jan 2005, 23:37
[info]pelican: Re: skabarži ar vecu, drūmu veču sejām un izkāmējušām rokām

:D vai arī tādi tumsnēji tipiņi uz gultas malas vakaros ar sieviešu tīkliņzeķi galvā.

Otrdiena, 4. Jan 2005, 23:49
[info]elu: Re: skabarži ar vecu, drūmu veču sejām un izkāmējušām rokām

!

un vēl otrādāk ieliktu cigareti atņirgatos zelta zobos kā arī pūkainām, rozā čībiņām kājās. kaut kur tālumā burbuļo apskvēpējuši kastroļi un dejo viņa māte, līdz paklūp uz no matiem izkritušā ruļļa un dusmīgi brēc uz dēlu "Nosauk, tu belcebula izdzimum, lai degunradži sabradā tavu tēvu, sasodīto "indiana iejāj manī un aizjāj", ej taču vienreiz vannā pirms tā pavisam atdziest!" Nosauks pasmaida flegmatiski, cigaretei izkrītot no zobiem un pieceļās kajās, pie sevis noteikdams "Peļikan, par to tīkliņzeķi atveķiš!"

Trešdiena, 5. Jan 2005, 00:03
[info]pelican: Bet

viņam ir sava slēptuve, kurā viņš jau kopš bērnības slēpjās no savas trakās mātes- vecas (liekas, ka viņa vienmēr ir bijusi veca) japāņu prostitūtas, šķūnītis-suņubūda. Tur mētājas arī daži viņas pazudušie matu ruļi, zīda lentas dažādās krāsās un alus bundžu kolekcija. Pirms vannas viņš vēl tur ielīdīs. Lai lien galvenais, lai nevilina prom manu ziloni.

Trešdiena, 5. Jan 2005, 00:12
[info]elu: Re: Bet

viņa - japānietes un ekvadorieša meita vārdā Chiquitita (atcerējos abbas mūziklu londonā) un.. nu ja. aizslaukam šo nafig ;) jauna nakts, jauni sapņi.

es te dzeru vīnu un brīžiem iesaucos "Triekā!" un viss iet uz leju, bet tas nozīmē, ka drīz noteikti ies uz augšu, uz prieku, uz trieku

Trešdiena, 5. Jan 2005, 00:22
[info]pelican

Man atkal istabas sienām pieaugušas tādas kā glemezim apakšas un tās ik pa brīdim atkarībā no emocijas te pietuvojas, te aizslīd. Zilonis, nodevējs jau ir notinies. Drošvien ar to draņķi tajā suņu būdā. Fuj, perverti kaut kādi visapkārt. Neīstie dimanti, bļin. Stikla lodītes. Triekā!

Trešdiena, 5. Jan 2005, 00:26
[info]pelican: Viens sen, bet lieki piemirsts teiciens

Lai tā būda rūc!!! :D