back in the wild -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 6., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:41
Ou mai, vai tiešām neko vēl neesmu uzrakstījusi par krimināltiesību pasniedzēju? Par viņu ir dikti daudz ko rakstīt, bet tā kā ir jau relatīvi vēls, tad pašlaik svaigākais jaunums ir tāds, ka viņai pašai ir garlaicīgi savās lekcijās- viņas žāva lekcijas laikā teikuma vidū par to liecināja.
Bet, kā saka Sintija, stāsts jau nav par to... Stāsts ir par to, ka Krievijā 1511. gadā pie kriminālatbildības tika saukts baznīcas zvans. Ļaunajam, ļoti noziedzīgajam noziedziniekam bija jāizcieš arī kriminālsods- pērieni ar rīkstēm un izsūtijums uz Sibīriju. Tā viņam vajadzēja- visiem ir jābūt vienlīdzīgiem likuma priekšā, kur nu vēl baznīcas zvaniem!

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]az
Date:7. Oktobris 2009 - 10:41
(Link)
Savukārt kāds Krievijas daudzdzīvokļu mājas runcis Vasilijs saņēma Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas apbalvojumu par operatīvu rīcību un modrību ugunsgrēka laikā. Tieši Vasilijs bija pirmais, kurš šogad 23. augusta naktī pamanīja, ka mājā izcēlies ugunsgrēks.
[User Picture]
From:[info]peggija
Date:8. Oktobris 2009 - 14:51
(Link)
Ceru, ka Ārkārtas situāciju ministrija neapvainojās, ka Vasilijam tas apbalvojums "zem astes".
[User Picture]
From:[info]az
Date:8. Oktobris 2009 - 15:00
(Link)
o, viņi noteikti ir ārkārtīgi pieredzējuši šādās situācijās ;]]]
[User Picture]
From:[info]peggija
Date:8. Oktobris 2009 - 18:33
(Link)
Nu galu galā šādiem īpaši noderīgiem un sabiedrības tiesisko un ētisko garu ceļošiem pasākumiem jau 500 gadu gara vēsture!!!

> Go to Top
Sviesta Ciba