OM MANI PADME HUM - // ieraksti|arhīvs|draugi|par mani

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, es nespēju sevi kontrolēt. Tiklīdz man ir nauda, tā uzreiz pērku grāmatas. Tagad ir. Pēdējo trīs dienu laikā es esmu nopircis piecas grāmatas. Un ne jau tās plānās. Šodien vispār trakums. Nopirku to smuko "Ilūziju grāmatu" skaistas jau tās AGB grāmatas ir, bet nu nezinu vai desmit latus vērtas. Piemēram, "Klavierētāju" es tikai vakar nopirku, bet to grāmatu es jau kopš aizpagājušās vasaras ļoti, ļoti gribēju.

Baigi iepatikās Kaiser Chiefs un Razorlight, pēdējās divas dienas neko citu kā to vien neklausos, nu varbūt Snow Patrol biškucīti. Baigi tāda pozitīva un jauka mūzika un pie tam neuzdzen no rītiem miegu kā tās lēnās. No rītiem Eric Clapton dziesmu Wonderful Tonight vispār nevar klausīties. Jau dziesmas vidū pieķeru sevi iemiegam.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]jo_soj_maria
Date:15. Janvāris 2007 - 19:12
(Link)
grāmatas pirkt ir labi, ja tik vēl būtu māja, kur iekārtot omulīgu bibliotēku ar kamīnu, noputējušām klavierēm un antīku kubkrēslu- tā būtu skaista dzīve, sēdēt un lasīt!

mmm, snow patrol dziesma-set the fire to the....patīk!

P.S.
grāmatnīcās mēdz būr izpārdošanas. tad visas gribētās var dabūt lētāk :)
From:[info]lullibi
Date:15. Janvāris 2007 - 19:53
(Link)
vai nu visu vai neko.
visu es nevaru nopirkt, tādēļ izmantoju bibliotēkas, un naudiņu atvēlu vien šausmīgi skaistajām dzejas grāmatiņām, tātām, kuras ieraugot gribas izkust. jo dzeju man vajaf bružāt un nobružāt un lasīt to arī tik reti var tā - vienā piegājenā.
[User Picture]
From:[info]emocijaaciii
Date:15. Janvāris 2007 - 20:02
(Link)
man līdzīgi. dažkārt grūti izvēlēties, pie tam visas dārgas un daudzas labas

hackers counter system