OM MANI PADME HUM - 8. // ieraksti|arhīvs|draugi|par mani

8.
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mana nelielā apsēstība ar grāmatām. Tik ļoti patīk viņas pirkt. Nav jau tā, ka es viņas nelasītu, bet noteikti, ka vairāk kā pusi no nopirktajām grāmatām neesmu vēl paspējis izlasīt. Ikreiz, kad kāda jauna nopirkta, patīk ilgi pētīt grāmatplauktu, meklējot kur to labāk novietot, reizēm pat pārkrāmēju visas grāmatas. Šodien nopirku Lewis Carroll: The Complete, Fully Illustrated Works. Tik smuka un patīkami turēt tādu rokā. Nevarēju nenopirkt.

Un vispār man jau ļoti patīk tās ārzemjēs izdotās grāmatas, tādas smukas un jauka. Šopavasar, kad braukšu atkal uz Londonu esmu ieplānojis kārtīgi pastaigāt pa grāmatnīcām. Man jau tā grāmatu pasūtīšana no ārzemēm šķiet tāda nesaprotama un nepatīkama.
Linkir doma

Comments:
From:[info]izlietne
Date:8. Janvāris 2008 - 20:14
(Link)
manam vectēvam tā ir, viņa istaba tikai apaug un apaug ar grāmatām, viņam, šķiet, pašam drīz vairs vietas tur nebūs, pie tam, vairākums grāmatu tikai pāršķirstītas, kā viņš pats saka :)
un es, nav ko liegties, eju viņa pēdās, m-m.
[User Picture]
From:[info]aurora_borealis
Date:8. Janvāris 2008 - 23:02
(Link)
By the way - Lodonā ir tādi foršie, dīvaini grāmatu otrreizējās lietošanas veikaliņi, kur var atrast neiedomājamus izdevumus par neiedomājami zemu cenu! Iesaku! Es sev kādus 4kg vismaz atvedu ( jo bija vien rokas bagāža līdzi :( )>
[User Picture]
From:[info]peepingtom
Date:9. Janvāris 2008 - 00:18
(Link)
Nav kāda adrese vai nosaukums vai vēl kāda savādāka norāde kur tādus atrast? =)
[User Picture]
From:[info]aurora_borealis
Date:9. Janvāris 2008 - 23:31
(Link)
Laikam diemžēl neatceros, bet , ja atradīšu, tad ziņošu :)

hackers counter system