OM MANI PADME HUM - 7. // ieraksti|arhīvs|draugi|par mani

7.
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Drīz, šķiet, būšu iemācijies lasīt rentgenus. Vismaz tos, kas attiecas uz plaušām. Pašam tik daudz viņi taisīti un vēl internetā diezgan esmu lasijis par to, kā tad tos rentgenus jālasa. Nu tā, interesanti vispār, ja vien es kaut ko sajēgtu no ķīmijas un mazliet vairāk no bioloģijas un nebūtu tik slinks, noteikti ietu mācīties par ārstu ķirurgu. Ļoti jau visas tās medicīniskās padarīšanas šķiet interesantas.

Ā, jā, tagad studējot filosofiju, kurai papildus nāk līdzi latīņu valodas mācīšanās, sapratu, ka par ārstu nevarētu mācīties kaut vai tapēc, ka man tā latīņu valodas mācīšanās galīgi neiet.
Linkir doma

Comments:
From:[info]izlietne
Date:7. Janvāris 2008 - 22:32
(Link)
uh, es uz ķirurgiem labprāt būtu stūrējusi, ja ne nepatika uz anatomiju un tie nervi, nervi.
tik nevajag aizrauties ar rentgeniem - starojums un tā..
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:7. Janvāris 2008 - 23:58
(Link)
veel nesen strādaju iestādē, kur bija cieša saistība ar jaunajiem ārstiem - rezidentiem, piedalījos konkursos un tml., un ir daudzi muļķīši, būtu jau labāk Tu mēģinājis, vismaz esi inteliģents, un gan visu apgūtu. Turklāt ķirurgu trūkst.
From:[info]shi
Date:8. Janvāris 2008 - 08:40
(Link)
Ooooo... medicīnas štellītes tā ir interesanta padarīšana... es ar varbūt tagad būtu jau nez kura kursa medicīnas students, ja vien man pēc pamatskolas nebūtu ģimene izskalojusi smadzenes, ka ārsti neko nepelne.. sasodītā merkantilā pasaule :/

hackers counter system