Es sīpolus un gurķus kapāju, bet lasi lieku strēmelēs (ja tā jau nopērku) vai arī sagriežu strēmelēs, jo tur jau labums iet mazumā, ja sasmalcina.
Uzsmērēju sieru, saberu sakapājumus, salieku lasi, satinu rullītī un atstāju uz dažām stundām un tad ēdam. Ja saliek daudz siera un droši vien, ja sarīvē gurķi, tas slapšums parādīsies ātrāk.
Kapāt nav grūti, paņem sagriez savus lielos klučus un tad ar lielāko nazi, kas ir ej pāri like a crazy person. Ik pa brīdim sastum atkal čupiņā un atkal soļo pāri, pieturot nazi aiz spala UN aiz priekšgala neasās puses. (Es parasti uzlieku visu plaukstu perpendikulāri nazim un spiežu uz leju.) Nemaz nav grūta tā darīšanās + tev tak neviens neredzēs, cik smuki kubiciņi tev ir ietīti un būs pofig, ka tik garšīgi, tāpēc tādi ķep ļep pusstūri arī strādās. ;)
|