te

[info]peacemaker @ 11:30 pm: Gamer's Quest II
Šodien turpināju "Space Rangers II" meklējumus Rīgas veikalos, taču tie beidzās tikpat nesekmīgi kā vakar. Vispirms izmēģināju "Elkor Dators", kur gan atradu "Nočnoj Dozor", taču ne no "Serp i Molot", ne "Kosmičeskije Reindžeri 2" tur nebija ne miņas. Apjautājos pārdevējam (kurš bija vairāk kā divas reizes platāks par mani), taču viņš vien apstiprināja manas aizdomas. Joprojām nebūdams apmierināts, uzdevu jautājumu, vai tā viņiem vispār ir bijusi, vai vienkārši jau izpirkta (kas norādītu uz iespējamību atrast minēto spēli citos veikalos). Brīdi viņš klusēja, tad atbildēja, ka nav. Vēl pēc īsa klusuma brītiņa, viņš acīmredzot izdomāja, ka es pārbaudu, cik kruts ir viņu veikals, jo steigšus atbildēja, ka tomēr ir bijusi, bet izpirkta. Smējos ārpusē.

Pēc tam devos uz netālu esošo "Elkor Tehnika", kur, jāatzīst, spēļu izvēle bija krietni lielāka. Pateicoties loģiskajam izkārtojumam pēc žanriem ("Disciples II", "Stronghold II" (rādot uz kuru viens sīcis izsaucās saviem draugiem: "bļe, kā es spēlēju pirmo daļu - līdz vēlai naktij tupēju augšā!" - prātīgs puisis) un "Kohan" bija pie RPG), izlēmu, ka nav vērts nemaz sākt meklēt KR2, tā vietā labāk jautājot pārdevējam. Tiesa, šeit radās neliels sarežģījums, jo neviena pārdevēja tuvumā nebija. Nācās vien pētīt disku vāciņus (izrādījās, ka viņiem ir lielākā pr0n spēļu kolekcija, kādu es savā mūžā esmu redzējis), līdz beidzot kāds tirgvedis parādījās manā redzeslokā. Ar viņu saruna bija īsa: tādu spēli viņš dzirdēja pirmo reizi mūžā un, pēc manas atbildes uz jautājumu, kāda žanra spēle tā ir (atbilde bija: "Nuu, eto vrode pošagovij edvenčer s eļementami strategiji i RPG"), izdarīja neviltotu mēģinājumu atgaiņāties no manis. Rīt pārbaudīšu Bērnu Pasauli, bet kāds gamez.lv pazīstams Muzikants *wink*wink* pārbaudīs Maximu. Operācija "Dominatori" ir sākusies. Or something.

IRL ir beigušies pirmseksāmenu kontroldarbi un parādu kārtošana (lielākoties). Nelietīgā kārtā līdz ar saaukstēšanos ir uznācis arī totāla vienaldzība pret to rezultātiem, kā rezultātā finanšu teorijā atbildes rakstīju, vadoties no marksisma-ļeņinisma principa (katras uzdevuma atbildes beigās ierosinot tajā minēto uzņēmumu vadību izsūtīt uz Sibīriju), bet ekonomikas vēsturē izteicu aizdomas, ka vēsturnieks, kura teiciens bija jākomentē, visticamāk ir bijis cirka mākslinieks. Patiešām apnicis. Vismaz parīt braukšu mājup.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba