te

[info]peacemaker @ 09:33 pm: par N.
Vietējā avīzē reiz uzdūros šitādai ziņai: "Ciemā N. bez vēsts pazudusi 48 gadus vecā trīs bērnu māte N. N. ar jaunāko dēlu, četrpadsmitgadnieku N. Notikušo pamanīja kaimiņi, kurus N. mājās aizvadīja satraukums par skursteņa klusēšanu jau trešo dienu no vietas par spīti janvāra salam. Tur viņi atrada sievietes vīru un abus vecākos pāra bērnus, bet dārzā - nosalušo N. N. tēvu. Visi dzīvie bija smagā reibuma stāvoklī, un nespēja neko pateikt par N. un viņas dēla iespējamo atrašanās vietu. Tagad viņi nogādāti slimnīca. N. rajona policija cer uz vietējo iedzīvotāju palīdzību arī bez vēsts pazudušo atrašanā, kurus kaimiņi raksturo kā "nelaimīgus, bet vienmēr izpalīdzīgus" cilvēkus."

Mūsu ciemā tovakar notikumu daudzviet pieminēja pie vakariņu galda, taču drīz vien to atlika kopīgajā atmiņu lādē, sarunās izvelkot tikai N. mājas garāmbraukšanas reizēs.

Gan sieviete, gan viņas dēls joprojām tiek diezgan bieži pamanīti te vienā, te otrā vietā, taču viņiem aizvien izrādās pavisam cits vārds un cita seja.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba