te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:01 am: Tā kā šodien neesmu neko jēdzīgu izdarījis pa dienu, tad arī vakarā jēdzīgi neatpūšos. Poh, ka vakar bija darbīga 20-stundu diena - izņemot vienu rīta stundu tas nebija saistīts ne ar ko pašam svarīgu. Un tad atpūta nav pelnīta, kaut spēku arī nebija, tāpēc šodien no sevis izspiedu tikai trīs stundas. Turklāt esmu viens. Tātad cibas vakars.

Bet tā kļuvusi pārāk plaša, un friends-only koncepcija man nepatīk, tāpēc cibas vakara nav. Tikai tad, ja kaut kas šķiet vairāk kā dažiem tuvākajiem draugiem rādāms/sakāms. Bet tam vajag enerģiju, kuru parasti izlieku lielākos projektos. Žēl, jo agrāk bija foršas sarunas un arī disciplinējošs faktors. Tomēr tagad man labāk ir dažie tuvie draugi (ar kuriem gan lielākoties sanāk tikties/runāt nejēdzīgi reti) un vienkārša pašdisciplīna - kad nu tā darbojas - atjaukta ar nepamatotu pašvērtējumu.

Tā cilvēkus pārvērš attiecības un pieaugšana, cik nu es varu spriest par abiem. Ne daudz, ne publiski. Vārdi vienalga neiet iekšās; kā lodes filmu varonim.

Bet tagad šeit ir auksti, un man aizvien biežāk pietrūkst spēka.

Powered by Sviesta Ciba