te

[info]peacemaker @ 09:40 pm: Mīļā ciba,
iepriekšējā nedēļa man pagāja labi. Trīs dienas biju Londonas Grāmattirgū, tur papļāpāju ar vairākiem izdevējiem un tulkotājiem, kā arī vēstniecību darbiniekiem. Lielākoties nekas konkrēts, vienkārši runas par iespējamu sadarbību kaut kad nākotnē. Nezinu, vai Latvijas valstij bija jēga man par to maksāt dienasnaudu - labi, ka par biļeti tai nebija jāmaksā. Pirmajā dienā vispār bija teju vai Eksistenciālā Krīze, jo lielākoties maldījos pa tirgus gaiteņiem, mēģinot nosist laiku un sameklēt lulzus - piem., saientologu stendu ar 18. gs. drēbēs tērptu meiteni-iekšāsaucēju, pilnīgi tukšo Kuveitas Informācijas ministrijas stendu un Rich Dad Publishing. Abās nākamajās dienās sanāca vismaz kaut kas uz darbošanās pusi. Kā saprotu, jaunākās prognozes manas tulkotās grāmatas iznākšanu nosaka mēneša beigās - tāpat kā pirms vairāk nekā pusgada. Ticēšu tad, kad redzēšu naudu kontā. Tikmēr jau domas par nākamajiem tulkojumu piedāvājumiem un citām piestrādāšanām.

Pēc tam gāju uz grāmatnīcas praksi. Ar citiem stažieriem pārrunājām darba meklēšanas grūtības, nopūtāmies un atsākām šķirot grāmatas, apspriest grāmatas un darīt pārējās veikallietas. Svētdien bija trakāk, jo bija daudzas kastes ar šķirojamām grāmatām, bet veikalā bijām divi vien. Oh, well, izdzīvojām.

Brīvdienas bija piektdien un sestdien. Piektdienu nosēdēju mājās, rakstīju meilus, atpūtos ar redditu un Football Manager un pāris stundas padarbojos ar LFFB konkursa gabalu - to nosūtīju tikai svētdienas vakarā, pēc vēl viena slīpējuma. Sestdien ar draudzeni devāmies kārtējā dienas pārgājienā pa Dienvidanglijas laukiem. Atmiņā paliekošu lietu bija mazāk kā iepriekšējās reizēs, kaut fazānu daudzums pļavās joprojām ir apbrīnojams tāpat kā maigās kalnienes un ātrā pavasara pāriešana vasarā. Bilžukus ielikšu vēlāk. Datoram arī tikai viens USB ports uz puņķiem vēl turas.

Peace out.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba