te

[info]peacemaker @ 12:45 am: Roboti, kas šauj sarkanus lāzerus no acīm

Reizēm tomēr pienāk brīdis, kad ir grūti turpināt rakstīt/runāt/izturēties normāli. Tad nu tu izgudro kaut ko interesantāku, lai nedaudz atsvaidzinātu ikdienas vienmulību. Es, piemēram, nupat aizsūtīju 5-6 izdevniecībām (un žurnālam "Ieva") meilu ar piedāvājumu iespiest jaunāko Jāņa Svinagalvas kunga grāmatu. Protams, no speciāli šim nolūkam izveidota meila (terminators32@inbox.l) Tiesa, meils gluži nebija humora augstākā un smalkākā izpausme, jo tika drukāts teju vai randomā. Jā, un laikam vajadzēja arī vairāk gramatiskās kļūdas, bet vateva. Tagad jāgaida, vai kādi atsauksies... ja vien es neaizmirsīšu paroli meilam (btw, izvēloties "terminators" kā atbildi uz slepeno jautājumu: "Kas bija tavs bērnības varonis" man norādīja, ka tā ir pārāk viegli uzminama).

Temats:  Fantastiska, brīnišķīga un prātu satricinoša grāmata par robotu uzbrukumu!!!

Viņi uzbruks pusnaktī!!!

Jā, jūs nepārklausījāties: pusnaktī! Un tikai manā grāmatā, kuru piedāvāju tieši Jūsu izdevniecībai, Jūs varēsiet uzzināt visu patiesību par brīnišķīgajiem robotu rases piedzīvojumiem - viņu centieniem iekarot Zemi, paverdzināt cilvēku rasi un apaugļot mūsu sievietes, cerībā radīt jaunu būtni - pa pusei cilvēku, pa pusei robotu (grāmatā viņi tiek saukti par ROVĒBOTIEM!), kas pēc tam spēs vienu pēc otras iekarot visas planētas mūsu Galaktikā!! Tā kā ļaunie roboti spēj šaut sarkanus lāzerus no savām acīm, lai stātos viņiem pretī tiek izsaukti visi galvenie ļaunuma apkarotāji!! Taču ar viņiem nepietiks - un Terminatoram nākas iesaistīties homoseksuālos dzimumsakaros ar Supermena ārlaulības dēlu Halku. Šajās nešķīstajās attiecībās rodas jauns, neticami spēcīgs (un skaists) ļaunuma apkarotājs vārdā LABAIS!!! Viņš spēj izsaukt meteoru lietu un dziedāt ultraskaņā, sabojājot robotu loģiskās domāšanas bloku! Un tikai pašās beigās, kad pasaule jau līdz pat elkoņiem slīgst asiņu jūrā... nē, nevēlos Jums izbojāt nobeigumu! Vien pateikšu, ka tas ir GRANDIOZS! un tajā parādas ne viens vien brīnumains (un brīnumaini pievilcīgs) varonis, kura elpa gan ož pēc ķiplokiem, taču viņš ir spējīgs ar vienu roku pacelt no zemes akmeni, kas lielāks par Džordžu Vašingtonu (viņam grāmatā ir neliela loma kā statujai, kuru apgāna nelietīgie ROVĒBOTI!).

Protams, tā ir tikai neliela daļa no 364 A4 lappusēs aprakstītajiem brīnumainajiem brīnumiem, kuru Jūsu izdevniecība var iegūt savā īpašumā par teju vai baltu velti (/summa tiek saskaņota ar manu aģentu/)! Mans dzejolis "Pornogrāfiskā mušmire" reiz tika publicēts skolas avīzē! Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ! Kurš putniņš agri ceļas, agri slauka deguntiņu! Kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt! Mazs cinītis gāž lielu vezumu!

Jā, un man ir draugi augstos amatos, un es esmu īstens Latvijas patriots (un arī Krievijas un Zviedrijas, ja gadījumā Jūsu izdevniecībai ir saistība ar šīm valstīm)!! Jūsu piekrišanu augstu novērtēs arī masonu aprindās!Piekrītot tagad, Jūs saņemsiet atlaidi arī manas nākamās grāmatas izdošanā - jau tagad varu pateikt, ka tas būs episks stāsts par Džona Lenona spoka centieniem iznīcināt robotus, kas ir apsēduši cilvēces prātus un liek mums staigāt uz visām četrām ekstremitātēm un apaugt ar neglīti pelēku vilnu, kas nebūt nav maiga roku
pieskārieniem! Šausmas, vai ne?!

Un atceraties: VIŅI UZBRUKS PUSNAKTĪ!!!

Gaidīšu atbildi!
Jānis! S!

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba