te

[info]peacemaker @ 01:20 am: Piedrāzts stuff'a apskats
Jā, arī mans blogs tomēr neiztiks bez runāšanas par piedrāzto hokeju. Tā kā es šodien to skatījos piedrāztajā laukumā pie piedrāztā Kongresu nama, krietni spilgtāku iespaidu atstāja piedrāztie fani ar savām piedrāztajām taurēm, kuras tika pūstas absolūti kretīniskos brīžos un retardētā ritmā. Un viņi arī smēķēja savas piedrāztās cigaretes, dzēra piedrāzto alu un ēda piedrāztos čipsus. Un vienam bija piedrāzts skrituļdēlis, uz kura viņš piedrāzto meiteņu priekšā centās rādīt piedrāztus trikus, bet izgāzās kā nolāpīts mūlāps. Man šķiet, ka viņi visi bija piedrāzti geji. Tāpat kā komentētāji un hokejisti. Vienīgais poztīvais moments bija piedrāztā Latvijas karoga gulēšana piedrāztajā atkritumu kastē pie manas bijušās piedrāztās ģimnāzijas.

Palasīju arī piedrāztā Māra Pujāta jauno, piedrāzto dzejoļu grāmatu, kas sastāv no piecdesmit četrām piedrāztām lappusēm, kurās lielākoties ir pa četrām piedrāztām rindiņām. Un maksā piedrāztus trīs latus (pērkot no rokas). Pie tam liela daļa dzejoļu ir piedrāzti sūdi. Interesanti, cik piedrāztu kretīnu tomēr to nopirks?

Laikam būs jāpaņem sava piedrāztā ģitāra un jāspēlē piedrāztas Kino dziesmas līdz piedrāztie kaimiņi atkal izsauc piedrāzto policiju par trokšņošanu naktīs.

Un, vai zini, ko? Viņiem būs piedrāzta taisnība.

Redzi, cik brīnišķīgi vārds "piedrāzt" aizvieto angļu "fuck"?

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba