te

Archive

March 16th, 2012

08:42 am: Tomēr traki, cik daudziem mūsu veikala pircējiem un stundu atstrādātājiem galvā ir vismaz daļa putniņu. Es nerunāju par ekscentriskumu, kas parādās vecākos vīriešos, bet lielāku vai mazāku ieplanēšanu svešās dimensijās ar tukšām acīm, īkšķi mutē, purpuļošanu un siekalu šķaidīšanu, par viegli manāmu bipolaritāti, OCD, Turetiem un fizisku invaliditāti nemaz nerunājot. Darbavietā skaitās vienā no Londonas nabadzīgākajiem rajoniem, un reizēm šķiet, ka šai pilsētā finansiālas grūtības nu jau ir diezgan cieši saistītas ar garīgām problēmām un kropļojošām atkarībām. Visi citi agrāk vai vēlāk iekārtojas un dzīvo ja ne pārticīgi, tad visnotaļ ciešami.

Bet varbūt esmu sajaucis cēloņus ar sekām.

03:34 pm: Pabeidzu vēl viena stāsta melnrakstu. Pēc romāna tajos sanāk mazāk iedziļināties, turklāt nodarbojos ar dažādu fīču & pieeju izmēģināšanu. Rakstās ātrāk un kaut kādā ziņā vieglāk - redzēs, vai labums ar būs no tā.

Alzo, turpinās ventilators. Atbalstāms vai nu mans darbs, vai mana iepriekšējās kārtas darba affair versija.

05:00 pm: Divās "brīvdienās" nostrādājot mājās pie tulkojuma & stāstiem nopriecājos, ka ikdienā vairs neņemos pie datora vairāk par stundu-divām. Acis kvadrātā, galvā migla un putraimi. Vismaz varu klausīties savu mūziku un pa reizei uzspēlēt. Tā, šobrīd gatavojos Džeka Vaita solodebijai un pārliecinos, ka "Get Behind Me Satan" tagad ir man tuvākais Vaitstraipu albums (pašreizējais favorīttreks: "The Denial Twist"). Savukārt Bastion ir viens no krutākajiem elektronizētajiem geimiem everestā.

Un mugurā man ir Latvijā ražots krekls ar pūķa bildi un vārdiem "NO RISK - NO FUN".

Powered by Sviesta Ciba