te

Archive

August 25th, 2008

10:26 am: Vēl šitais mani tripa laikā izfrīkoja:


(No bithack.lv)

Protams, bithack'ā lielākoties nesēž krutie džeki, tomēr rezultāts mani nošokēja. Godīgi sakot, nedomāju, ka tā ir tik liela problēma.

Nezinu, kāpēc man tas gājis secen. Jā, bija kautiņi un savstarpēja apsaukāšanās, taču konkrēta "upura" tajos nebija. Beigās visiem sejas bija asiņainas, un visi dabūja savu tiesu. Konkrētu piesiešanos atceros tikai pāris reizes pamatskolas sākumā, bet tad pietika ar viņu sasmīdināšanu, lai reakcija pārmainītos no "Es dzirdēju, ka tu mani nosauci par pidaru??!!" uz "Nah, you're alright!" Moš tāpēc, ka jau tolaik biju pasists galvā, bet moš tāpēc, ka skolas futbolkomandai vajadzēja labu vārtsargu.

Rīgas skolās "vardarbība un ņirgāšanās" pret kādu patiešām ir tik izplatīta?

12:30 pm: Mans pirmais raksts, tapis 16 gadu vecumā. Tolaik pilnbriedā bija iekavu un drausmīgu teikuma konstrukciju fetišs, taču vienlaikus pa visām porām lauzās entuziasms un vēlme dalīties sajūsmā par spēli. Bet tās iekavas... {Labojies neesmu - arī pagaidām pēdējā rakstā bez tām neiztiku.)

01:05 pm: Also, beidzot iznācis sengaidītais Quest for Glory II rimeiks. Daudzkārt uzlabota grafika un droši vien vēl šādas tādas lietas.

Powered by Sviesta Ciba