te

Archive

September 9th, 2007

05:55 pm: Ņikak ņepojmu, kāpēc darbā man izdodas galdu uzturēt +/- perfektā kārtībā (uz tā ir tikai attiecīgās dienas avīzes, ventilators un stūrī stāvoša bijušā kolēģa papīru kaudze, kuru neuzdrošinos izsviest), bet mājās viss ir piekrauts līdz ūkai. Šīs nedēļas sākumā rakstām/datorgaldu it kā sakārtoju, un tas vēl aizvien ir salīdzinoši tīrs, taču jebkurš ne-nerds, to ieraugot, visdrīzāk paģībtu. Spriediet paši - uz galda ir:

1. Periodika (piecu dienu avīzes, žurnāli The Economist un Sporta Avīze).
2. Kancelejas preces (Astoņas pildspalvas, seši zīmuļi, trīs klades, divi lineāli, n-tos gadus neizmantotas kniedes un tamlīdzīgas figņas, kuru nosaukumu neatceros).
3. Random papīri (Google vēsture uz 20 lapām, pāris izdrukāti avīžraksti, vairāki iesākti stāsti un ideju pieraksti un lapiņa ar mistiskiem numuriem).
4. 10 baterijas (4 tukšas AA, 6 pilnas AAA).
5. Tikai (!) divas grāmatas - Kibernētiskā mozaīka (1987.gadā latv.val. iznācis pārspriedums par kibernētikas fantastiskajiem sasniegumiem un bezjēdzīgām nodaļām par telepātiju) un Kafkas Process.
6. ~50 mūzikas, programmu u.tml. stuffa diski, no kuriem divi ir oriģinālie (2006.gada Statistikas gadagrāmata un Rollingstounu kaveru izlase)
7. Pirms trim gadiem uz ielas atrasta zoss spalva.
8. Random stuffs (maks, mobilais telefons, ķemme, divas pases, pulkstenis, kepka, tukšs maisiņš, salūzušas austiņas, vismaz pusgadu neizmantots elektrotehnikas tīrāmās salvetes, kārtis, kaut kāda daikta manuālis, atstarotājs, vecas papīra salvetes, alus kausa paliktnis, tīkla karte un skaņas karte.)

Kaut kā tā. Pīsmeikera psihodēlisko piedzīvojumu apraksts turpināsies rīt.

07:14 pm: Dinozauri ir interneta lāsts. Pirms daudziem mēnešiem dalījos savā sajūsmā par diviem videoklipiem ar dinozauru porno un tagad piedāvāju kaut ko līdzīgu: dinozaurus, kas pārojas ar mašīnām. Fantastiskas bildes. (Not safe for work, etc.)


Powered by Sviesta Ciba