te

Archive

November 30th, 2006

12:13 am: SLAAVA!

Un vēl kas. Šodien atnāca meils no gauži literārās avīzes Kultūras Foruma dzejniekdžeka (?) ar satriecoši inteliģentu tekstu:

"Prātoju uz Prozas lasījumiem iepubliceet Tavu prozu. Vai Tu būtu gatavs rīt no rīta, līdz 12. 00 atsutiit savu foto - portretu. Tikai ne no mobilaa."

Es jamiem kaut ko nosūtīju pirms vairākiem mēnešiem - ap to pašu laiku, kad izdevniecībai "Santa" (un 8 citām) reklamēju terminatora32 jaunāko meistardarbu par... well, kaut ko. Un man ir nelāgas aizdomas, ka šis tiks publicēts kopā ar 50 emo-tipa idiotu darbiem.

Lieta tāda, ka man principā nav normālu fotogrāfiju. Un, tā kā es neņemu to visu par pilnu, man ir doma sūtīt kaut ko ne īsti adekvātu. Pirmā doma, protams, bija paņemt bildi no mobilā. Taču tas būtu pārāk tiešs uzbrauciens. Otra doma ir pačakarēties fotošopā. Bet tas prasa pārāk daudz laika. Tāpēc pašlaik man šķiet, ka aizsūtīšu svešu bildi. Vai arī tādu, kurā neko nevar saprast.

varianti )

10:18 am: Aizsūtīju
Photobucket - Video and Image Hosting

Atcerējos, ka ticamībai man vajadzīgs džeks ar brillēm. Un es gribēju izskatīties kruts, taču briļļainu sērferi neatradu. Tāpēc lai iet Billija Korgana līdzinieks.

Powered by Sviesta Ciba