te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:29 pm: The Bravery of Being Out of Range
Mēģināju rakstīt kaut ko par pēdējā laikā mani aizvien biežāk manāmajām novirzēm uz attention whoring - pie tam IRL krietni vairāk kā virtuālajā pasaulē -, drīz vien sapratu, ka kaut kas man traucē drukāšanai. Psiholoģiskās bremzes n stuff. Tāpēc ūberkruti niansēta pētījuma psihes dziļākajos slāņos nāksies apmierināties ar šito sūdu. Kas liecina par to, ka uz tavām kājām sāk augt sēnes. Whatever.

Vakar uzzināju, ka, ja medicīna pēdējās desmitgadēs nebūtu attīstījusies, tuvāko 30 gadu laikā kļūtu akls. Katarakta. Ģenētika, bļe. Bet mūsdienās tā vairs nav problēma. Ja vien nebūs kaut kāds atomkarš un pasauli nepārņems FALLLLLLLOUTTT. Tāpēc, whatever. Nē, ne gluži, bet whatever. Whatever.

Patiesībā man nav vēlmes neko gudru teikt, izņemot tizlo "stuff, ar ko nodarbojos pēdējās dienās", tāpēc arī neko neteikšu. Gan ar laiku nāks arī vēlme izteikties par TEH STUFF. Varbūt arī nē. Whatever.

Un, turpinot attention whoring tēmu, izrādās, ka Atlants portālā jau gandrīz nedēļu stāv bloody Rēzeknes konkursā uzņemtās bildes ar "Einšteina" parūku (t.i., cukurvatei līdzīgu veidojumu) un ūsam. Tādas kā šī: http://www.atlants.lv/img/ensteins/DSCF0752.JPG. Whatever.

Whatever.

Current Music: Roger Waters - 4.47 AM (The Remains of Our Love)
Powered by Sviesta Ciba