te

[info]peacemaker @ 09:08 pm: mmm... 2006. gada spēles...
Ok, savu nūģismu un gīkismu esmu pierādījis daudzkārt, tāpēc tas, ka tā vietā, lai gatavotos eksāmenam, es meklēju informāciju par šogad iznākošajām spēlēm, diez vai kādu varētu pārsteigt - vismazāk jau mani pašu. Tiesa, to īpaši nenožēloju, jo 2006. gadā ir paredzēta (vai arī es ceru, ka iznāks 2006. gadā) ne viena vien mani interesējoša spēle. Gluži kā redzams šajā listē.

TBS

UFO: Extraterrestrials: vēl aizvien gaidu jaunu X-Com (UFO) spēli, kas nesuxotu. Pēdējais čehu veikums bija tuvu tam, bet nenormālās sistēmas prasības, ilgie loading laiki un pastulbās cīņas pasliktināja iespaidu, kā rezultātā jamā nenoturējās ilgāk par dažām stundām. Gaidu nākamo.

Heroes of Might and Magic V: Heroes of Might and Magic 3: Now in 3D!!!!!11one Bet piedrāzt inovāciju trūkumu, ja tā būs tikpat interesanta kā HoMM 3. Mmmm...

Galactic Civilizations II: Dread Lords: jāatzīst, ka pirmā daļa man nešķita tik izcila, kā lielākajai daļai recenzentu - lielākoties visai paknapās kosmosa izpētes (spēles sākumdaļas) dēļ (You have stumbled upon strange mass which have made your ship's attack stronger by 2%... w0000tt), kas man ir viens no svarīgākajiem aspektiem 4X spēlēs. Bet, protams, pārējais bija augstā līmenī. Cerība mirst pēdējā.

Dominions III: leģendāra indie projekta trešā daļa. Pirmajās divās daļās tā arī līdz galam neiebraucu neiedomājami sūdainā interfeisa un mākslotās cīņu sarežģītības (principā karaspēka daļu uzbrukumi bija jāskriptē pirms cīņu sākuma un pēc tam vienkārši jāskatās) dēļ. It kā izstrādātāji sola pamatīgus uzlabojumus - potenciāls, protams, spēlei ir iespaidīgs.

Ascension to the Throne: krievu spēle. Ar to arī viss pateikts. Var būt izcila, bet var arī smagi izgāzties. Bet, zinot gandrīz reliģiozo mūsu reģiona cieņu pret HoMM'u, kam līdzināties vēlas AttT, var sanākt kaut kas labs. No oficiālās fīču listes: "Удачное сочетание совершаемых в режиме реального времени путешествий по игровой карте и тактических походовых боёв в стиле Heroes of Might and Magic." We'll see... we'll see...

Iespējams, ka iznāks arī Disciples III un Jagged Alliance turpinājums. Bet tos es negaidu. Skrjū jū, MiST Land.

Citas stratēģijas

Tycoon City: New York: Monopoly Tycoon veidotāju jaunā spēle, kas solās būt tendēta krietni pieaugušākai auditorijai. Viennozīmīgi ambiciozs projekts, kas sola tieši tādu makromenedžmenta piepildītu taikūnu, kādu jau sen esmu vēlējies. "Sola".

The Apprentice: jeņķiem ir kaut kāds crapīgs realitātes šovs "The Apprentice", kurā, cik nopratu no reklāmas teksta, mums būs jāspēlē šova dalībnieks, kurš vēlas uzsākt ekonomista vai ierēdņa (hvz patiesībā_ karjeru lielā uzņēmumā. Varu saderēt, ka būs pilns ar minispēlēm "saying: "Yes, sir" hundred times", "signing thousand papers" u.t.t. Strādāt par ierēdni taču ir fun, fun, FUN!

Caesar IV: vai patiešām jaunas idejas ir pilnīgi izzudušas? Piedrāzt Romu, dodiet kaut ko interesantāku: pilsētu būvēšanā Ķīnā, izmantojot fen-šui principus pwnoja, tad kāpēc nevarētu pārvākties pie actekiem or smth. Ah, bet zinu, ka vienalga spēlēšu daudzas jo daudzas stundas. Ja vien nebūs totāls crap's.

Spore: Will Wright. Salīdzinājumā ar šito brīnumu, pat Civilization mērogs šķiet tāds sūds vien. Dzīvības attīstīšana no pirmajiem vienšūnu organismiem līdz starpgalaktiskajām cīņām - kas gan var būt vēl ambiciozāk? Bet pieejamie resursi WW ir fantastiski un pieredze (tāpat kā prasme) arī nav diez ko sliktāka.

Rise of Nations: Rise of Legends: Vienīgais RTS pēdējos 5 gados, kas mani spēja pa īstam ieinteresēt bija Rise of Nations. Lai arī pāreja uz fantasy settingu man īpaši nepatīk (te tev nu bija inovāciju atbalstītājs...), jācer, ka Big Huge Games ar Brian Reynolds (par Colonization un Alfa Centauri atbildīgais džeks) spēs vismaz atkārtot iepriekš sasniegto geimpleja kvalitāti.

RPG (bļe, kā var būt tik daudz RPG vienā gadā?)

Dragon Age: jaunais megaprojekts, par ko visi ir "totālā starā" (yeah, I'm so 1337, baby). Šodien beidzot pamēģināju Icewind Dale un sapratu, ka Infinity Engine ir pamatīgi pieriebies. Ceru, ka DA būs mazāk hekošanas, bet vairāk roleplejošanas.

Gothic III: nekad neesmu īsti iekļāvies kopējā kaifošanā par pirmajiem Gothic (brutāls reāliskums & FPS stila cīņas nav mans jājamzirdziņš), bet intereses pēc būs jāpamēģina arī 3. daļa. Jo, tas, kas bija labs pirmajās Gotikās, bija uztaisīts patiešām izcili.

Neverend: jau sen esmu vēlējies spēlēt jRPG, kur es būtu feja ar salauztiem spārniem, kas mēģina noskaidrot savu identitāti. Tiesa, sākumā izlaišana bija paredzēta 2002. gada nogalē, tāpēc īpašas cerības uz tās iznākšanu nelieku (jamie gan esot atraduši kaut kādus kreisos izdevējus, so cerība paliek).

The Elder Scrolls IV: Oblivion: pofig, vai tas ir action adventure vai RPG, jāizmēģina būs. Jācer, ka pirmās pusstundas laikā nenāksies žāvāties tik bieži kā spēlējot Morrowind'u.

Titan Quest: "beautiful, fast-paced action role-playing game". Atslēdzam domāšanu un kapājam monstrus. Un kāpēc gan nē?

Hellgate: London: "beautiful, fast-paced action role-playing game". Atslēdzam domāšanu un kapājam monstrus. Un kāpēc gan nē? Tikai šo ir veidojuši tie paši džeki, kas Diablo un tā ir no pirmās personas skata. Tātad FPS ar statiem. Deus Ex tas nebūs (arī tikai šodien pamēģināju - un, boy, does it pwn!).

Keepsake: pēc skrīniem vairāk atgādina adventure ar action un RPG elementiem. A man pofig, jo izskatās fun.

The Witcher: Diablo poļu klons ar kaut kādu rakstnieķeli, kurš nav Lems. Hack 'n' slash arī Polijā ir hack 'n' slash. Or something.

The Roots: jRPG ar turn based cīņām. Tipisks FF tipa produkts. "The game is set in the fantasy world of Lorth, where one of five magic trees that ensures peace and harmony for the world's inhabitants is starting to die. (..) The Roots will also feature two minigames, the arcade-style ballooncraft race and a logic puzzle game named Trion." lol

Neverwinter Nights 2: vai patiešām atradīsies RPG, kas izstums Planescape: Torment no manas apziņas? Pagaidām dodu NWN 2 ap 20% iespējamību šāda sasnieguma panākšanai. Protams, ne sižetiskajā ziņā, bet kopējā iespaidā.

Un, protams, būs arī kaut kādi kvesti, bet ceru, ka par tiem mani informēs GameMaster. Un visas sporta spēles vienalga tiks izmēģinātas. Nebūs jau viņu tik daudz. A vot FPS'us i pročih ekšenaf piedrāzt.

http://www.gamespot.com/pc/sim/girlzz/index.html
patiešām lol

A rīt eksāmens makroekonomikā. w000000t.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba