pati_viena - dzejnieki

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 10th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:23 pm - dzejnieki
Tā jau ir, ka par dzejniekiem ļaudis nedomā neko labu. Es arī neko nedz labu nedz sliktu nedomāju, cik nu ir nācies komunicēt. Dominējošais stereotips tomēr ir, ka viņi lustīgi pavada laiku, kamēr mēs pārējie sūri grūti strādājam. Tomēr tā nav un tam ir daži, tiesa gan, visai nedroši pierādījumi. Skati, dārgais lasītāj, šeit:

Sergejs Moreino

Uldis Bērziņš

Ingmāra Balode

Ja es  varētu slaistīties, tad šādā veidā, patiesi.



(2 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 11th, 2009 - 01:18 pm
(Link)
Ka tik sienas noķēzīt! :)
[User Picture]
From:[info]pati_viena
Date:September 11th, 2009 - 02:33 pm

a tu pamēģini tik kreatīvi noķēzīt kaut ko ;)

(Link)
Jā, tās filmiņas jau ir pasenas, bet jaukas joprojām. Man patīk, ka dzejai tiek piešķirta mazliet cita forma un akcenti nekā ierasts, līdz ar to arī cita veida publicitāte (nekā, piemēram, grāmatā vai literārā žurnālā, kā tas mums te ierasts, nu ok, tagad arī i-netā). Atceries, vienreiz V.stāstīja par visādiem dzejas festiem, kā tie teksti tiek viltīgi un aizraujoši performēti + kustība, gaismas, mūzika, vēl visādas lietas un fiškas?
Un vēl atcerējos, ka padomju laikā dienas laikrakstos regulāri iedrukāja pa dzejolim, tagad tas šķiet kaut kas neiedomājams, ja neskaita specializētos izdevumus. Iedomājies katram "Dienas" vai "NRA" numuram pirmajā lapā mazu, svaigu dzejolīti - neviens mārketinga direktors to nepieļautu, tādu drukas laukumu šķērdēšanu.

> Go to Top
Sviesta Ciba