pati_viena - nedaudz novēlots kopsavilkums 060609

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

June 9th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:00 pm - nedaudz novēlots kopsavilkums 060609
Jā, krieviem sen bija laiks tikt pie valdīšanas un pīrādziņiem - tak neizskatās, ka viņi būtu dikti priecīgi uzņemties atbildību šitādā situācijā, kad pīrādziņu skaits savukārt ir sarucis do ņevozmožnosķi - tāpēc arī uzgrūdīs visu Šleseram, jo neviens cits jau galvu cilpā nebāzīs.

Šķiet, ka uz rudeni iestāsies pilnīga polārlapsa.

Es nobalsoju par pīsīšiem, kaut man viņi nesimpatizē. Bet neviens cits jau arī ne. Šķita, ka viņi savāks tomēr kaut kādus procentus, lai vismaz ietiktu domē. Kāpēc par citiem ne - Šlesers tomēr ir aptaurēts ar tiem korumpētajaiem megasuperpuperprojektiem, močī arodbiedrību un pinas ar sektantiem - tas viss mani biedē un rauj uz vēmienu kā krutka, ko var dabūt točkā Artilērijas - Krāsotāju ielas apkaimē par 50 saņiem 0,33 kolas pudelē - un iedarbība jau arī droši vien līdzīga - no sākuma nirvāna, pēc tam metanols. SC gadījumā laikam tomēr lomu nospēlē tā nacionālisma kārts - lai gan nekāda nacionāliste neesmu i ne tuvu, tomēr tas 9. maija dzertiņš Pārdaugavā uzsita asini kaut kur zemapziņā un spieda par to pareflektēt - jo problēma jau slēpjas tur, ka tu nezini, kas ļaudīm no rajona aiz ādas - un tādi tur sastāda vairākumu, ne kosmopolītiskie krievu izcelsmes juristi, sociologi, politologi, visāda veida pētnieki un mācībspēki, par kuriem es gan labprāt balsotu, ja kaut kad rastos tāda izdevība - bet to, šķiet, nesagaidīt. SCP bija vissūdīgākā kampaņa pie itin pieklājīga intelektuāla potenciāla un Loskutovu ar steigu jāsūta pie logopēda. JL izspēlē kā mēra kandidātu zēnu, kurš nespēj konkurēt ne tikai ar Šleseru, bet arī ar vienaudzi Ausainīti. Pārējās izvēles iespējas, uzskatu, pat nav vērts komentēt.

Tāds man summarijs par vēlēšanu izvēlēm Rīgā, vot. Laukos balsot jau bija pulka vienkāršāk droši vien.
Current Mood: interesanti, kas būs
Current Music: nav

(4 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]traffico
Date:June 9th, 2009 - 12:46 pm
(Link)
A kas laukos- Vaņa, Pēteris vai kāds cits! :)
[User Picture]
From:[info]pati_viena
Date:June 9th, 2009 - 01:09 pm
(Link)
Nu ja, ka Vaņa vai Pēteris tepat kaimiņos - un ir tomēr kaut kāda drošticama faktu bāze, kas ļauj izvērtēt, ka Vaņa, piemēram, pavisam dumjš nav, bet Pēteris čiepj apenes no veļasauklas un nez vai pārskatāmā nākotnē no šī ieraduma atbrīvosies ;)))
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:June 9th, 2009 - 01:28 pm
(Link)
Ģerevņas priekšrocības...
[User Picture]
From:[info]pati_viena
Date:June 9th, 2009 - 03:03 pm
(Link)
Lauku romantika... eh

> Go to Top
Sviesta Ciba