mana mīļā valsts&valdība

« previous entry | next entry »
Mar. 6th, 2007 | 03:28 pm
mood: shit

http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?pid=30285193 "Informatīvais ziņojums"

Beidzot pieņemts slavenais inflācijas apkarošanas plāns. Izlasot preses relīzi, man vemt gribējās ... aizmirsti par dzīvokļa kredītu, jo jāsakrāj nauda pirmajai iemaksai. Naudas vērtību noēd inflācija citām precēm un pakalpojumiem, kurus patērējam ikdienā un kuru cenas arī nemitīgi kāpj! o.k., es saprotu, ka valsts iestāde noteikti nav tā īsta vieta, kur strādāt un pelnīt, domājot par nākotni. Taču kādā darbā 23gadīgs zaķis bez sakariem un senčiem ar īpašumiem var sakrāt pirmai iemaksai 50m^2 nebrūkošā un sanitārājām, ugunsdrošības un citām civilizācijas prasībām atbilstošā miteklī?!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {16}

zii

(no subject)

from: [info]zii
date: Mar. 7th, 2007 - 01:41 pm
Link

=> progr. IIN = fine
=> Infrastruktūra = jāsakārto, piekrītu, tāpat piekrītu, ka tas arī tike jau darīts.
=> politiskā kultūra. Hm. Mēs jau runājām, ka LV demokrātijā ir maz pieredzējusi, so kultūra nav vēl izveidojusies un tik drīz vēl neizveidojusies. + kamēr cilvēki nebūs kompensējuši savu "bada sajūtu", primārais vienmēr būs savs maks, nevis sabiedrības labklājība kopumā. Vidējais latvietis šai paaudzē diez vai sajutīsies paēdis.
=> thnx par piemēriem. Digitālo tv un Lembergiādi - no comments. No otras puses - Latvijā es neredzu alternatīvu. Mūsu uzraudzības institūcijas nav tik stipras. Fine, jā, atduramies pret izglītību atkal, tur nav ko piebilst.
=> algas pašas izlīdzināsies. Arī sabiedriskajā sektorā, pēc tam, kad tas būs atčohnījies, ka lielākā daļa darb. aiziet uz privāto, kas, savukārt, ir noreaģējis uz Īrijas sindromu ātrāk un algas JAU sācis celt ievērojami.
=> pelēkie kardināli... ir bijuši un būs visur, kur notiks jebkāda saskare ar varu. Vara samaitā, vienmēr un visur, jebko.

Ja godīgi... man nav iebildumu, ka šī valsts iet uz leju. Lielākā daļa tās iedzīvotāju to ir pelnījuši, musu morālā kultūra pūst un pūst arvien tālāk. Var jau prasīt, lai izglītības sistēmā notiktu reformas, bet kamēr reformas nenotiks katrā no mūsu ķobjiem uz pleciem (so = par stipru ģimeni!), nekādi uzlabojumu nelīdzēs. Might be tas izskaidro, kāpēc man ir depresija attiecibā uz savu izglītību un kompetenci.

Reply | Parent